gorenc je napisal/-a:
Airborne je napisal/-a:Jaz sem pri Technotrade v Kranju vidu en poseben filter k baje ful na moči doda(prodajalec), je pa čist ene posebne oblike v nekakšni škatli stane pa kar hudih 30000sit, firma mislm da je Sprint, zna bit zanimiv sem prvič vidu neki tazga. Pa prodajalc mi je razlagu, da ko ga je sin dal na Seicentota da se mu je končna, zvok pa pospeški poboljšal predvsem pri visokih vrtljajih in to bolj kot z navadnimi filtri in filtri z dvojnim konusom.
Qwerty je napisal/-a:all4you2 je napisal/-a:Sunshine je napisal/-a:K&N dobiš najugodneje pri jefra racingu v domžalah - generalni uvoznik za slovenijo za K&N.
Tako kot je Sunshine napisu je absolutno pravilno
kje v domzalah pa je ta jefra?
gorenc je napisal/-a:Tlesem najdu eno hudoooooooo varjanto sam je mal predraga
zoranwagen je napisal/-a:...ta varianta je samo za videz, mogoče še kaj malega zvoka...če dobro pogledaš ma hladen luft napeljan tak kot orginalni filter, tak da nič kaj več ali bo hladnega zraka ne dobi kot orginal...
...glede A3m-ovega airboxa pa tak...stal je precej, dobiš neke grde rumene in plave cevke, pa še precej časa rabiš, da stvar predelaš, ker niso stvar premisli do konca...
Alex je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:...ta varianta je samo za videz, mogoče še kaj malega zvoka...če dobro pogledaš ma hladen luft napeljan tak kot orginalni filter, tak da nič kaj več ali bo hladnega zraka ne dobi kot orginal...
...glede A3m-ovega airboxa pa tak...stal je precej, dobiš neke grde rumene in plave cevke, pa še precej časa rabiš, da stvar predelaš, ker niso stvar premisli do konca...
A pol pravs da tile na tem (zgori omenjenem) linku http://www.technoracing-sp.si/technorac ... r/kd2.html
direkt j***** folk u faco ko pravjo da naj bi moc glede na test na merilnih valjih narasla za cca 8HP![]()
Ne vem, ce drusga ne je vecji dotok zraka![]()
Pa tvoj A3m-ov AirBox - je poleg vecjega dotoka zraka razlika sam na zvoku al tut na konjih oz performancih
Me ful zanima, kr mam v bodoce mal na Saxoju eksperimentirat...
LP in pa kar se da varno![]()
Drugace je to ta AvtoLux ki je tudi uvoznik za super sprint izpuhe.
Alex je napisal/-a:direkt j***** folk u faco ko pravjo da naj bi moc glede na test na merilnih valjih narasla za cca 8HP![]()
Axi je napisal/-a:gorenc:
ce pravi un tip da je 1 mesec potem kar racunaj da so to najmanj 3 meseci![]()
niso resni. sem narocil SuperSprinta in je bilo isto kao 3 tedne za cakati. dobil sem ga po 3 mesecih cca. ravno tako za BMC karbonski filter. in sem hodil ene 3 mesece sprasevat ce je ze potem sem ga imel pa poln k.urac in sem pac vzel K&N .....
cresh je napisal/-a:jst ne verjamem d naraste moč za 8 KM, lohka pa na mojmu probamo, dam ta filter dol, pa navadnga gor, pa gremo na valje, pol dam pa spet tega športnga gor, pa spet zmermo moč. Pa bo najbrž pokazal tm 2-3KM več.
Alex je napisal/-a:cresh je napisal/-a:jst ne verjamem d naraste moč za 8 KM, lohka pa na mojmu probamo, dam ta filter dol, pa navadnga gor, pa gremo na valje, pol dam pa spet tega športnga gor, pa spet zmermo moč. Pa bo najbrž pokazal tm 2-3KM več.
Cresh, sm ze kr neki podobnih vprasanj zasledil tu na forumu, ki v glavnem ostajajo odprta zato mislm da bi s tem naredu veeeelko uslugo se marsikomu drugmu, k ga tut zanima KOLK (ce) SE DEJANSKO POVECA MOC s sportnim filtrom![]()
Ampak ce tut tebe zanima kolk tocno ti da filter, pol...
Sej vidm de si z Litije pa se lohka kr do Krulca zapeljes(ce ma valje ja).
LP in pa kar se da varno![]()