Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a gorenc Če maj 01, 2003 5:36 pm

[/quote]
Enako so rekli tud men za Swifta, pol sem pa univerzalenga vzel za 10800, zdj grem pa še k A3M-u po cev pa po airbox pa bo to mukal še bolj k zdej.[/quote]

Ja kulk pa poj pride še ta airbox pa cev?

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Napisal/-a gorenc Če maj 01, 2003 5:52 pm

Eno temo nižje, kjer je tist predelan 2.0 Clio sem zasledu tole v zvezi z zračnim filtrom: "Zunanji zračni filter brez ohišja, se je izkazal za ne najboljšo rešitev. Zaradi vsesanega toplega zraka, ki ga oddaja motor, so se karakteristike motorja poslabšale. Zato se je lastnik odločil za vgradnjo zračnega filtra vgrajenega v ohišje." :o :o Se prav, da je bolš vzet tisti airbox pri A3M-u kokr pa K&N odprto varjanto...

mondy
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a mondy Če maj 01, 2003 5:57 pm

Yep! :wink:

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Če maj 01, 2003 6:34 pm

Jaz sem pri Technotrade v Kranju vidu en poseben filter k baje ful na moči doda(prodajalec), je pa čist ene posebne oblike v nekakšni škatli stane pa kar hudih 30000sit, firma mislm da je Sprint, zna bit zanimiv sem prvič vidu neki tazga. Pa prodajalc mi je razlagu, da ko ga je sin dal na Seicentota da se mu je končna, zvok pa pospeški poboljšal predvsem pri visokih vrtljajih in to bolj kot z navadnimi filtri in filtri z dvojnim konusom. :?
Born to be wild !

Sunshine
Novinec

Napisal/-a Sunshine Če maj 01, 2003 11:06 pm

gorenc je napisal/-a:

Enako so rekli tud men za Swifta, pol sem pa univerzalenga vzel za 10800, zdj grem pa še k A3M-u po cev pa po airbox pa bo to mukal še bolj k zdej.[/quote]

Ja kulk pa poj pride še ta airbox pa cev?[/quote]

Za cev mi je rekel da pride okol 3 jurje, airbox pa 5k. Ene 8-9 jurckov vse skupi.
"There's nothing more addictive than speed. Nothing in the world."

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Pe maj 02, 2003 12:42 pm

Airborne je napisal/-a:Jaz sem pri Technotrade v Kranju vidu en poseben filter k baje ful na moči doda(prodajalec), je pa čist ene posebne oblike v nekakšni škatli stane pa kar hudih 30000sit, firma mislm da je Sprint, zna bit zanimiv sem prvič vidu neki tazga. Pa prodajalc mi je razlagu, da ko ga je sin dal na Seicentota da se mu je končna, zvok pa pospeški poboljšal predvsem pri visokih vrtljajih in to bolj kot z navadnimi filtri in filtri z dvojnim konusom. :?

Ti najbrž mislš Sprint filtre, k ma na konc(oz.na začetku) tako trobento d gre zrak noter. Ga mam jst v svojmu meganu,( prej je mel pa ta filter en prjatu na hondi ene 2 tedna gor) pa glede moči ni nič drugače, vsekakor pa da zvok. Je pa to kr velka stvar, montiran je pa čist pred masko tko d mi mrzel zrak gre v filter.
Slika

http://www.technoracing-sp.si/technorac ... r/kd2.html
my ride
Slika

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi Pe maj 02, 2003 4:13 pm

Qwerty je napisal/-a:
all4you2 je napisal/-a:
Sunshine je napisal/-a:K&N dobiš najugodneje pri jefra racingu v domžalah - generalni uvoznik za slovenijo za K&N.

Tako kot je Sunshine napisu je absolutno pravilno :D

kje v domzalah pa je ta jefra?

hm kako bi opisal. zadnji semafor ce gledas smer Kamnik-domzale gres desno (tam kjer je tudi obcina) in po ene cca 100m ali pa malo prej v tistih ulicah na desni strani. v glavnem jaz sem prvic kar iskal kje to je ker se s ceste ne vidi. lahko tudi parkiras pri banki ali pa pri soli in gres pes malo raziskati ce se ti ne da z avtom po tistih ulicicah bloditi.

upam da ti je kaj bolj jasno. drugace pa najboljse da vtipkas www.telekom.si in gres v imenik pogledati ker je narisano tudi..to bo pomoje se najboljse da si bos bolj tocno predstavljala.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Pe maj 02, 2003 7:28 pm

gorenc je napisal/-a:Tlesem najdu eno hudoooooooo varjanto sam je mal predraga :(

...ta varianta je samo za videz, mogoče še kaj malega zvoka...če dobro pogledaš ma hladen luft napeljan tak kot orginalni filter, tak da nič kaj več ali bo hladnega zraka ne dobi kot orginal...

...glede A3m-ovega airboxa pa tak...stal je precej, dobiš neke grde rumene in plave cevke, pa še precej časa rabiš, da stvar predelaš, ker niso stvar premisli do konca...

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Ne maj 04, 2003 5:46 pm

zoranwagen je napisal/-a:...ta varianta je samo za videz, mogoče še kaj malega zvoka...če dobro pogledaš ma hladen luft napeljan tak kot orginalni filter, tak da nič kaj več ali bo hladnega zraka ne dobi kot orginal...
...glede A3m-ovega airboxa pa tak...stal je precej, dobiš neke grde rumene in plave cevke, pa še precej časa rabiš, da stvar predelaš, ker niso stvar premisli do konca...

A pol pravs da tile na tem (zgori omenjenem) linku http://www.technoracing-sp.si/technorac ... r/kd2.html
direkt j***** folk u faco ko pravjo da naj bi moc glede na test na merilnih valjih narasla za cca 8HP :?:
Ne vem, ce drusga ne je vecji dotok zraka :!:
Pa tvoj A3m-ov AirBox - je poleg vecjega dotoka zraka razlika sam na zvoku al tut na konjih oz performancih :?:
Me ful zanima, kr mam v bodoce mal na Saxoju eksperimentirat...

LP in pa kar se da varno :vrum

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Napisal/-a gorenc Ne maj 04, 2003 8:35 pm

A kdo ve kdo je uvoznik za BMC filtre za Slovenijo :?:

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi Ne maj 04, 2003 9:19 pm

gorenc je napisal/-a:A kdo ve kdo je uvoznik za BMC filtre za Slovenijo :?:

uvoznik sicer nisem ziher ce je, ampak prodaja jih tudi AvtoLux za bezigradom (tam kjer je Mercatorjeva poslovna stavba in so lokali spodaj in banka itd.).

Drugace je to ta AvtoLux ki je tudi uvoznik za super sprint izpuhe.

cresh
Uporabnik

Napisal/-a cresh Po maj 05, 2003 6:19 am

Alex je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:...ta varianta je samo za videz, mogoče še kaj malega zvoka...če dobro pogledaš ma hladen luft napeljan tak kot orginalni filter, tak da nič kaj več ali bo hladnega zraka ne dobi kot orginal...

A pol pravs da tile na tem (zgori omenjenem) linku http://www.technoracing-sp.si/technorac ... r/kd2.html
direkt j***** folk u faco ko pravjo da naj bi moc glede na test na merilnih valjih narasla za cca 8HP :?:
Ne vem, ce drusga ne je vecji dotok zraka :!:
Pa tvoj A3m-ov AirBox - je poleg vecjega dotoka zraka razlika sam na zvoku al tut na konjih oz performancih :?:
Me ful zanima, kr mam v bodoce mal na Saxoju eksperimentirat...

jst ne verjamem d naraste moč za 8 KM, lohka pa na mojmu probamo, dam ta filter dol, pa navadnga gor, pa gremo na valje, pol dam pa spet tega športnga gor, pa spet zmermo moč. Pa bo najbrž pokazal tm 2-3KM več.
my ride
Slika

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Napisal/-a gorenc Po maj 05, 2003 12:12 pm

Axi je napisal/-a:
gorenc je napisal/-a:A kdo ve kdo je uvoznik za BMC filtre za Slovenijo :?:

uvoznik sicer nisem ziher ce je, ampak prodaja jih tudi AvtoLux za bezigradom (tam kjer je Mercatorjeva poslovna stavba in so lokali spodaj in banka itd.).

Drugace je to ta AvtoLux ki je tudi uvoznik za super sprint izpuhe.

Sem klical v AvtoLux pa so rekl, da ga lahko naročijo (z tavelko muko :twisted: ) pa da je za čakat 1 mesec :(
A še kdo ve kje bi te filtre prodajali?

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi Po maj 05, 2003 12:21 pm

gorenc:

ce pravi un tip da je 1 mesec potem kar racunaj da so to najmanj 3 meseci :shock: :twisted: niso resni. sem narocil SuperSprinta in je bilo isto kao 3 tedne za cakati. dobil sem ga po 3 mesecih cca. ravno tako za BMC karbonski filter. in sem hodil ene 3 mesece sprasevat ce je ze potem sem ga imel pa poln k.urac in sem pac vzel K&N .....

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po maj 05, 2003 12:44 pm

Alex je napisal/-a:direkt j***** folk u faco ko pravjo da naj bi moc glede na test na merilnih valjih narasla za cca 8HP :?:

Ma to mi je ta od lastnika Techno racinga sin(k sploh ne zna filtra montirat) u faco gnojil kao da dajo 8KM pa da ma to vse na papirjih črno na belem.. Ma dej nehi strelat... Pa folk mu kr vrjame!
Zakwa pa je poj menjava komplet izpušnega sistema tok draga pa ti da tud okol 10KM... Men se zdi technoracing krneki, tip neve kwa prodaja, odnos do strank je tud jebivetrski! Tko da naj raj ostanejo pri pipah :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Napisal/-a gorenc Po maj 05, 2003 5:04 pm

Axi je napisal/-a:gorenc:

ce pravi un tip da je 1 mesec potem kar racunaj da so to najmanj 3 meseci :shock: :twisted: niso resni. sem narocil SuperSprinta in je bilo isto kao 3 tedne za cakati. dobil sem ga po 3 mesecih cca. ravno tako za BMC karbonski filter. in sem hodil ene 3 mesece sprasevat ce je ze potem sem ga imel pa poln k.urac in sem pac vzel K&N .....

Sem gledov na BMC home pejđu seznam zastopnikov za posamezne evropske države. O Sloveniji ni ne duha ne sluha :evil: recimo za Hrvaško so pa trije zastopniki :!: , pa da ne govorim o raznih drugih državah kot so Poljska, Madžarska, Litva... In potem se mamo mi za Evropo :lol: Ja pa kva še :!: Mi smo za Evropo še čista eksotika... :(

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Po maj 05, 2003 10:06 pm

cresh je napisal/-a:jst ne verjamem d naraste moč za 8 KM, lohka pa na mojmu probamo, dam ta filter dol, pa navadnga gor, pa gremo na valje, pol dam pa spet tega športnga gor, pa spet zmermo moč. Pa bo najbrž pokazal tm 2-3KM več.

Cresh, sm ze kr neki podobnih vprasanj zasledil tu na forumu, ki v glavnem ostajajo odprta zato mislm da bi s tem naredu veeeelko uslugo se marsikomu drugmu, k ga tut zanima KOLK (ce) SE DEJANSKO POVECA MOC s sportnim filtrom :?
Ampak ce tut tebe zanima kolk tocno ti da filter, pol...
Sej vidm de si z Litije pa se lohka kr do Krulca zapeljes :wink: (ce ma valje ja).

cresh
Uporabnik

Napisal/-a cresh To maj 06, 2003 8:12 am

Alex je napisal/-a:
cresh je napisal/-a:jst ne verjamem d naraste moč za 8 KM, lohka pa na mojmu probamo, dam ta filter dol, pa navadnga gor, pa gremo na valje, pol dam pa spet tega športnga gor, pa spet zmermo moč. Pa bo najbrž pokazal tm 2-3KM več.

Cresh, sm ze kr neki podobnih vprasanj zasledil tu na forumu, ki v glavnem ostajajo odprta zato mislm da bi s tem naredu veeeelko uslugo se marsikomu drugmu, k ga tut zanima KOLK (ce) SE DEJANSKO POVECA MOC s sportnim filtrom :?
Ampak ce tut tebe zanima kolk tocno ti da filter, pol...
Sej vidm de si z Litije pa se lohka kr do Krulca zapeljes :wink: (ce ma valje ja).

ja sej sm že študiru d bi šu mert, sam ne vem č Krulc ma valje, grem raj k Senici bom prej tm kukr pa v Moravčah.
my ride
Slika

Uporabniški avatar
gorenc
Nov uporabnik

Napisal/-a gorenc To maj 06, 2003 8:57 am

Kok pa stane merjenje? Jest bi tut mogu it mal prečekirat, kok je dejansko pod havbo :wink:

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* To maj 06, 2003 9:15 am

Kje vse v mariboru lahko to sprobaš? Tam, kjer delajo tehničnega?
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost