Poleg tega pa imam jaz tako zvezano, da ko potegnem ven ključ vklopi tudi ventilator za hladilnik..

greddy je napisal/-a:.
Poleg tega pa imam jaz tako zvezano, da ko potegnem ven ključ vklopi tudi ventilator za hladilnik..
ginek je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:@ginek...
Turbino si pa pozabil?
Turbina ko je avto na mestu se glih nene kaj dost suce ali? torej se zadeva ohladi.
Pa olje si pozabil omenit
Glede turbine je res, posebej je problem pri dizlih ker ne moreš za zaprto loputo za gas vozit (ker je ni). Ne vem no, avto se sigurno greje na mestu in olje se tudi tako ne hladi. Lahko vsakomur dokažem, da vožnja brez boosta (recimo 80km/h) ohladi hladilno in olje, medtem ko vroč avto na mestu pustit prižgan ne bo nič ohladilo kar tako. Zdaj ne vem če je preveč dobro vroče in posledično zapečeno olje v dovodu in mazanju turbine. Turbina se pa vedno suče, če avto teče, tudi na mestu, samo ne bistveno. Razlika med vožno brez boosta in na mestu ni bistvena glede obremenitve turbine.
Sicer je pri dizlih drugače, ampak traktorji itak niso omembne vredni, sploh ne v tuning sekciji
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Jaz imam Greddy-a, ki pa ima še kar precej funkcij, kot merjenje hitrosti, obratov, pospeškov 0-100, 100-200...., 0-200m, 0-400m, lap timer......
Fina zadeva v glavnem.![]()
Bye
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost