maky je napisal/-a:_PaPy_ je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:ugrad si hidravliko res da drago sam stimas visino tako kokr ti pase lahk ga tud cist na tla lahk pa k jeepa zvisas....al pa zracne blazine :P
Dobr bo ... ni vse tko ronato kot zgleda ... pri air ride-u je problem da zmerej ko nastavlaš na novo je optika čist drugačna tko da je za neko dirkalnlo vožno zelo slabo .. sploh pa zto k obrabš gume neenakomerjo. En šit po mojem mnenju. Zgleda vredu ... realnost je pa drugačna.
govoriš iz izkušenj??
da ti objasnim kakšna razlika je ko spreminjaš višino in jo naštimaš nazaj...
jaz jo štelam glede na pritisk. določen pritisk pomeni določeno višino. in taka višina je ob istem pritisku vedno enaka. se pravi ko ti naštelaš optiko na nek pritisk ti bo tudi ob ponovnem spreminjanju le tega optika ostala ista. seveda na istem pritisku.
sicer pa ko glih o optiki govorimo... optika se ti "poruši" takoj, ko imaš ti v prtljažniku malo težji tovor. tudi poln tank vpliva na optiko. ampak to so minimalna odstopanja ki pa ne vplivajo na izrabo gum. tako kot tudi za 1psi višji ali nižji pritisk ne. in vrjemi da vem kaj govorim. ti lahko pokažem izrabo mojih letnih gum (narejenih ene 25k) pa mi boš povedal kako optiko imam.
glede dirkalnosti... pripravljen sem zapeljati vsakega pa mi bo povedal po vožnji in po različnih višnah kako se drži v primerjavi z klasičnim podvozjem
glede cene hidravlike... se da tudi ceneje priti čez... samo je vseeeno ogromna razlika med hidravliko in zračnim vzmetenjem
@dajwoo: the fun never stops![]()
kandy je napisal/-a:No opazil sem,da se je govorilo tudi o stiskanju fedrov..kako je s tem? zdaj pravi da su mu spokale ko je znižal za 8 cm..kaj pa če bi samo za kake 4 cm?kolko to stane?
pa ne razumem glih kako to stisnejo..to originalne stisnejo ali kako?in je potem potrebna homologacija?
dumpweed je napisal/-a:sj citroeni majo sam zadej tele hidravlične... al plinske? a so odspredi tut?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov