ShineR je napisal/-a:damjan je napisal/-a:sej zato pa vprašam kako prilezeš na teh 200 km
ni problem poraba.....
pol pa kup bencinarja in ne komplicirej
I agree.ampk neki me res zanima...kolk ma 1.8T 150KM normalne povprečne porabe?
Lp
rok46 je napisal/-a:ShineR je napisal/-a:damjan je napisal/-a:sej zato pa vprašam kako prilezeš na teh 200 km
ni problem poraba.....
pol pa kup bencinarja in ne komplicirej
I agree.ampk neki me res zanima...kolk ma 1.8T 150KM normalne povprečne porabe?
Lp
damjan je napisal/-a:malo bolj poskočne vožnje....malo pretiravanja ene par prehitevanj kaže potovalni računalnik povprečje 6.9 litra
damjan je napisal/-a:sej zato pa vprašam kako prilezeš na teh 200 km
ni problem poraba.....
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
rok46 je napisal/-a:damjan je napisal/-a:malo bolj poskočne vožnje....malo pretiravanja ene par prehitevanj kaže potovalni računalnik povprečje 6.9 litra
če pa tolk popije 150KM dizl je pa tole prou fajn...sm tole je useno malo vidt. 80KM dci v meganu je najmanjšo porabo meu 5,8L drgač je pa konstanta 6,3 - 6,5 L pa je normalna vožnja,se malo kdaj stisne po gasu,tko da zanimive te cifre![]()
Lp
damjan je napisal/-a:malo bolj poskočne vožnje....malo pretiravanja ene par prehitevanj kaže potovalni računalnik povprečje 6.9 litra
mito155 je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:damjan je napisal/-a:malo bolj poskočne vožnje....malo pretiravanja ene par prehitevanj kaže potovalni računalnik povprečje 6.9 litra
če pa tolk popije 150KM dizl je pa tole prou fajn...sm tole je useno malo vidt. 80KM dci v meganu je najmanjšo porabo meu 5,8L drgač je pa konstanta 6,3 - 6,5 L pa je normalna vožnja,se malo kdaj stisne po gasu,tko da zanimive te cifre![]()
Lp
Men 130konjski TDI popije povprečno 6,3l pa ga kar redno tišim...tako da je 6,9 za 150konjev čisto normalno..
Bofica je napisal/-a:Jest mam 2.0 TDI Skoda Octavia2, masina je ista kt pr Audi, WV, Seat. Pa sm jo pelou u pondelk cipat. Original ma kao 140KM na papirju, na valjih je pa pokazal 157Km, pol so mi ga pa cipal, pa mam zdej 190KM zmerjenih na valjih. Poraba prej je bla relacije okol 6 (najmanj 5,2), ce sm ga pa prtiskou pa med 8 in 9. Zdej z cipam je pa poraba nekje okol 7, ce ga obcasno prtisnem na polno, ce bi ga pa dal casa prtskou na polno bi pa blo hitr okrog 10 al pa se vec. Nism pa se probou kok je ce bi dal casa vozu "sparovno".
Cipal sm pa pr CarInvent, pa loh sam pohvalm. Sicer mam sele par dni cipan, sam utis k ga mam od njih je vec kt pozitiven.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost