no_name je napisal/-a:napisu si, da avta ne želiš menjat, ker ma feroza dobre vozne lastnosti. če boš zamenjal motor temu ne bo več tako (spremenile se bodo vozne lastnost-na boljše al pa na slabše). poleg tega bo mašina težja,........ in lahko bi še našteval.![]()
p.s.: to je samo moje mnenje in ni povod za kakršnokoli kregarijo!
immortal je napisal/-a:Upam da ti bo uspelo narediti to kar planiraš s čim manj nepredvidenimi stroški. Verjetno pa že veš kaj delaš in kaj hočeš tako da kakšna kregancija je čist brezvezna. Upam da boš pokazal kdaj na forumu kako kaj stvar napreduje.
nebivedu je napisal/-a:Jap zanima me navor. Sedanja teža samo motorja je 96 kilogramov. Koliko so pa ponavadi težke 3.0 V6 mašine - ima kdo kak podatek?
nebivedu je napisal/-a:Jap zanima me navor. Sedanja teža samo motorja je 96 kilogramov. Koliko so pa ponavadi težke 3.0 V6 mašine - ima kdo kak podatek?
Sh3bO je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Jap zanima me navor. Sedanja teža samo motorja je 96 kilogramov. Koliko so pa ponavadi težke 3.0 V6 mašine - ima kdo kak podatek?
Od BMWja tanov 3,0 (258 KM) ima okol 170 kg. Grajen je pa iz aluminija in magnezija ter ima še en kup elektronike. Za starejše motorje je pa težko rečt.
nebivedu je napisal/-a:Za boljšo prestavo je tukajle slikca, kako zgleda motorni prostor - okoli motorja je pa še veliko prostora.
maniaxxx je napisal/-a:edin v6 pa da je mali je od bmw 2literski al pa od mazde 1.8, sam ta dva nimata ne vem kok navora
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost