Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Sr feb 01, 2006 1:36 pm

Okram je napisal/-a:Vzmeti za Clio II, od 1998 dalje:

- in.pro.................25/25: 40,032,00 SIT,

Vgradnja vzmeti z nastavitvijo optike 14.400,00 SIT.

to firmo ne poznam? Kakšna pa je?

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr feb 01, 2006 2:26 pm

hm, mi lahko kdo zrihta pri Turnšku kakšen popust?

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr feb 01, 2006 3:12 pm

Na polotu 6n letnik 1998 imam FK vzmeti 40/35 in lahko rečem da so vzemi res kvalitetne. Res da se posede v 2h mesecih samo to je normalno ker se more vzmet navaditi na avto itd. Drugače pa da naute odkrival nafte naj samo povem da se vzmeti FK delajo v isti stavbi kot Eibach. To in formacijo sem dobil od uvoznika tako da nau kdo mislil da sem se zmislil!

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr feb 01, 2006 3:49 pm

_PaPy_ je napisal/-a:Na polotu 6n letnik 1998 imam FK vzmeti 40/35 in lahko rečem da so vzemi res kvalitetne. Res da se posede v 2h mesecih samo to je normalno ker se more vzmet navaditi na avto itd. Drugače pa da naute odkrival nafte naj samo povem da se vzmeti FK delajo v isti stavbi kot Eibach. To in formacijo sem dobil od uvoznika tako da nau kdo mislil da sem se zmislil!

In zdaj to pomeni, da je enaka kvaliteta?Še zdaleč ne. Mi tudi delamo v firmi zobate vence za ene 30% novih avtov v evropi pa naprimer citroen naroči vence iz slabšega materiala, večjih merskih toleranc, lažje tehnologije,..... seveda tudi za nižjo ceno kot pa naprimer audi, ki gre v detajle. Človek si nebi mislil da že pri taki enostavni stvari, ki se uporablja samo ob zagonu avtomobila tako zakomplicirajo. Seveda je vse nareto v isti stavbi, na istih strojih, isti delavci :P

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr feb 01, 2006 4:02 pm

Kaj pa KW podvozja? S 1. februarjem veljajo po vsej EU enake cene, zato so po novem cene v povprečju nižje za 5-10%.
Tako lahko izbirate med:

vzmeti 35mm nižje 38.500 sit
vzmeti + amortizerji 35mm nižje 121.500 sit
KW nastavljivo podvozje Last Edition - nastavljiva višina in trdota 198.000 sit
Pri plačilu z gotovino 5% popust.
Rok dobave 3 dni.

To sem dobil po pošti. So vredni denarja?

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr feb 01, 2006 6:16 pm

Oh ja voham prepir. Lej kakor hočte zame so fk fedri za dobrem glasu ... glede tega da bi biu pa eibcah tolk spet bolši pa ne vrjamem .. je boljši samo tako zelo pa spet ne. No pa primerjajte apex pa fk? Me prou zanima kaj boste rekl?

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če feb 02, 2006 2:50 pm

Kaj se mi splača vzeti KW vzmeti za 36k sit brez vgradnje s potrdilom o strokovni vgradnji za homologacijo?

Kaj jih je to težko vgradit?Bi peljal kar k enemu poznanemu mehaniku. Pa potem grem še na optiko a ne?

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Če feb 02, 2006 3:09 pm

Baje da more bit uradni monter. Vsaj za Apex pa Eibach se mi zdi da je tako. Ne me napadt če se motm. za apex k jih kupš v A3M-u k dobiš kao Tüv zravn, en njihov papir, no na tistem papirju pišejo uradni vgrajevalci, pa more bit njihov štempl.

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če feb 02, 2006 3:13 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:Kaj se mi splača vzeti KW vzmeti za 36k sit brez vgradnje s potrdilom o strokovni vgradnji za homologacijo?

Kaj jih je to težko vgradit?Bi peljal kar k enemu poznanemu mehaniku. Pa potem grem še na optiko a ne?

Pelji ga k nekomu, ki ti bo zraven dal potrdilo o strokovni vgradnji. Optika je obvezna, pa ne pozabi na izpiske.

Našteto, poleg tega pa še TUV, potrebuješ za homologacijo.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če feb 02, 2006 4:10 pm

Loopz je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:Kaj se mi splača vzeti KW vzmeti za 36k sit brez vgradnje s potrdilom o strokovni vgradnji za homologacijo?

Pelji ga k nekomu, ki ti bo zraven dal potrdilo o strokovni vgradnji. Optika je obvezna, pa ne pozabi na izpiske.

Našteto, poleg tega pa še TUV, potrebuješ za homologacijo.

Saj sem zgoraj napisal, da ko kupim fedre od KW dobim zraven potrdilo o strokovni vgradnji, čeprav mi bo potem fedre vgradil en drug mehanik, TUV je pa seveda tudi zraven. Malo narobe ste me razumeli.

Uporabniški avatar
Torti
Novinec

Napisal/-a Torti Če feb 02, 2006 5:45 pm

Da ne bom odpiral nove teme.
Jaz imam v načrtu Eibache vgraditi oz. jih že imam v garaži in čakajo na vgradnjo. Kam jih lahko dam vgraditi, da bom dobil žig o ustrezni vgradnji, da me ne bodo zajebavali na "homo" ?
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če feb 02, 2006 5:51 pm

Za "bolj brihtne" :P, to kar sem dobil kot odgovor glede montaže :

Montaže zaenkrat razen za VW koncern pri nas ne nudimo, lahko pa vzmeti montirate pri svojem serviserju, mi pa vam napišemo potrdilo o strokovni montaži, ki ga pač potrebujete za homologacijo.

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Pe feb 03, 2006 9:52 am

A ni to še bolš!? Oni ti dajo potrdilo kt da so ti oni zmontiral ti greš pa k enmu k ga poznaš pa ti to nardi zastonj al pa sam zmontiraš. K drgač bi te zihr ucurili za 10k.

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Pe feb 03, 2006 10:35 am

Sem lastnik FK podvozja, se pravi kompleta. Zrihtal Okram, za kar se mu na tem mestu zelo lepo zahvaljujem. Sedaj imam vgrajene cca 1 leto. Je ravnoprav trdo, avto se ne ziba, ne nagiba, vendar ob enem ga ne "zabija", če zapelješ v kako luknjo. Celota daje vtis kompaktnosti, trdnosti oz. športnosti. V kombinaciji z velikocolskimi platišči pride vse skupaj še bolje do izraza. Avto je zlit s cestiščem ravno v pravšnji meri in morebitnim sopotnikom ne povzroča presenečenj v stilu, da je pretrd in neudoben za vožnjo. FK bi glede na izkušnje lahko uvrstil glede razmerja cena/kvaliteta v sam vrh ponudbe.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov