Tko nekak se mi zdi tud 206 vs. lowriders-->picek vs. NBA allstars
Michael Jackson vs. Mike Tyson

maky je napisal/-a:ja sej vrjamem da si vidu 206-ko lowrider (kr mau težko ampak...)sam TO NI TO!
Hummer tu ni najbolj okreten avto,fiček tud ni najhitrejši,kšn lamburgini tud ni varčen z porabo in 206-ka tud ni lowrider material.
btw o kašnem nastopu govoriš?kaj je plesu na beet?
![]()
![]()
![]()
justyGTR je napisal/-a:pingi je napisal/-a:Jaz sem vido to 206 na nastopo pa ni bil videt nic kaj slabse ko pa kateri koli drug lowrider.
dej zdej te dve sliki primerjej:
![]()
da nau peugeot s tako kratko haubo tko hudo zgledov k taprav lowrider v akcijipomoje pežojček skače ko en avtoček na fedrčke
![]()
joke
maky je napisal/-a:Če pogledaš skor use lowriderje dolga hauba,dolg prtlažnjik,cabrio pa 3 hude prasice k šejkajo the ass!! uzadi!![]()
![]()
![]()
din je napisal/-a:Ja klasični lowrider je to kar pravita. V Nemčiji al kje, pa imajo tekmovanje in dobesedno skačejo po muziki, zmagal pa je mislim en tip z golf I - mu ga je uspelo prekucnit, so pa to extremi in niso za cesto.
Žalnik je napisal/-a:Drugač si pa lahk več slik iz Crocodille meetinga 2003 ogledate tule + slike mojga avta
http://f2.pg.photos.yahoo.com/pinto_inc
HORSE je napisal/-a:Sem tudi jaz slišal, da je to prepovedano pri nas, samo ne stane pa 40000€, ampak manj, pa tudi ne rabiš štirih pompresorjev in celega gepeka. Zadosti je, prtljažnik od 206, pa še za kakšen subek ti ostane, kompleti, kjer avto v isem trenitku lahko "nagibaš" samo v eni osi (levo desno oz. naprej nazaj) seveda s tem tudi gor-dol, je cca 300.000 + stroški dostave. Dobiš pa zraven Step-by-step navodila in lahko sam zmontiraš... Ne moreš pa homologirat, tako da...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov