Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne maj 18, 2003 6:54 pm

Tko nekak se mi zdi tud 206 vs. lowriders-->picek vs. NBA allstars

Michael Jackson vs. Mike Tyson :twisted:
Slika

pingi
Nov uporabnik

Kraj: Dravograd

Napisal/-a pingi Ne maj 18, 2003 7:45 pm

Jaz sem vido to 206 na nastopo pa ni bil videt nic kaj slabse ko pa kateri koli drug lowrider.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne maj 18, 2003 8:12 pm

ja sej vrjamem da si vidu 206-ko lowrider (kr mau težko ampak...)sam TO NI TO!
Hummer tu ni najbolj okreten avto,fiček tud ni najhitrejši,kšn lamburgini tud ni varčen z porabo in 206-ka tud ni lowrider material.

btw o kašnem nastopu govoriš? :?: kaj je plesu na beet? :shock: :shock: :?: :?:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Ne maj 18, 2003 8:13 pm

pingi je napisal/-a:Jaz sem vido to 206 na nastopo pa ni bil videt nic kaj slabse ko pa kateri koli drug lowrider.

:roll: dej zdej te dve sliki primerjej:
Slika Slika

da nau peugeot s tako kratko haubo tko hudo zgledov k taprav lowrider v akciji ;) pomoje pežojček skače ko en avtoček na fedrčke :lol: :lol: joke

Uporabniški avatar
Uporabnik

Napisal/-a .::GTR::. Ne maj 18, 2003 8:17 pm

maky je napisal/-a:ja sej vrjamem da si vidu 206-ko lowrider (kr mau težko ampak...)sam TO NI TO!
Hummer tu ni najbolj okreten avto,fiček tud ni najhitrejši,kšn lamburgini tud ni varčen z porabo in 206-ka tud ni lowrider material.

btw o kašnem nastopu govoriš? :?: kaj je plesu na beet? :shock: :shock: :?: :?:

a se men zdi a sva jest pa ti skos istga mnenja ;)

P.S. leva roka -> vrh volana, lowrider, 20 km/hm, muzka, zadi pa obvezn 3 huuude nigerke pa SHAKE THAT ASS!!!! 8)

:D :D

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne maj 18, 2003 8:18 pm

justyGTR je napisal/-a:
pingi je napisal/-a:Jaz sem vido to 206 na nastopo pa ni bil videt nic kaj slabse ko pa kateri koli drug lowrider.

:roll: dej zdej te dve sliki primerjej:
Slika Slika

da nau peugeot s tako kratko haubo tko hudo zgledov k taprav lowrider v akciji ;) pomoje pežojček skače ko en avtoček na fedrčke :lol: :lol: joke

maj pojnt ekzakli :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Re: ples avtomobilov

Napisal/-a maky Ne maj 18, 2003 8:21 pm

maky je napisal/-a:Če pogledaš skor use lowriderje dolga hauba,dolg prtlažnjik,cabrio pa 3 hude prasice k šejkajo the ass!! uzadi! :lol: :lol: :lol:

justyGTR : Se ti zdi? :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Ne maj 18, 2003 8:42 pm

Ja klasični lowrider je to kar pravita. V Nemčiji al kje, pa imajo tekmovanje in dobesedno skačejo po muziki, zmagal pa je mislim en tip z golf I - mu ga je uspelo prekucnit :shock: , so pa to extremi in niso za cesto.

Se pa popolnoma strinjam z vajino definicijo lowriderja: stari amerikano voz, kroma na tone, kruzanje po mestu, ko pride mimo bejba pa hophop :P
Slika

Uporabniški avatar
Uporabnik

Napisal/-a .::GTR::. Ne maj 18, 2003 9:01 pm

še neki slikc lowriderjev:
Slika
MAL prenizko :D

Slika
mehanizacija ki je potrebna za kvalitetnga LOWa :roll: :lol:

Slika
:lol: :lol: home made :P

Slika
tko b ga jest parkirov skos! :D

Slika
kuko to not pride - zgleda da ga na dalinca spusti :lol: - pa še noben mu nemore nč spizt - sej ne doseže :lol:

Slika
:shock:

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne maj 18, 2003 9:36 pm

hum kako bi zgledala 206-ka tkole???
Slika

pomoje ne glih uredu :lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Andrej80
Nov uporabnik

Napisal/-a Andrej80 Po maj 19, 2003 7:51 am

maky je napisal/-a:hum kako bi zgledala 206-ka tkole???
Slika

pomoje ne glih uredu :lol: :lol: :lol: :lol:

Za tole rabiš zadnji pogon, ali pa 100% špero spredaj ki pa ni za peljat po ovinkih če so kolesa na asfaltu.

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby To maj 20, 2003 10:59 am

Fantje mal ste se zajebal tle. LOWRIDER pa ti avti ko "plesejo" NI ISTO!!
Lowriderji so te varjante ko so zgori slikce napopane, avti k plesejo so pa cistuskubleni, da so cim lazji in potem poskakujejo po beatu. Je blo na dsfu enkrat tekmovanje in je zmagu en tip z golfom I k ga je prevrnu.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe To maj 20, 2003 2:05 pm

din je napisal/-a:Ja klasični lowrider je to kar pravita. V Nemčiji al kje, pa imajo tekmovanje in dobesedno skačejo po muziki, zmagal pa je mislim en tip z golf I - mu ga je uspelo prekucnit :shock: , so pa to extremi in niso za cesto.

Se popolnoma strinjam s tabo din in Haby, to je pa bilo po televiziji na DSF avto vizion...

To so tile mali "plesoči" avti ki plešejo po ritmu muzike, ma voznik poseben kabel iz avta, al dalinsko, pol pa ga upravlja, kot avto na dalinsko. Tile avti pa sloh NISO low riders!

tuning
Nov uporabnik

Napisal/-a tuning Sr maj 21, 2003 2:01 am

še kakšen mesec bo za počakat pa bo v slo lowrider

Uporabniški avatar
Žalnik
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a Žalnik So mar 13, 2004 11:38 pm

je hamo kr prav vidu. PEGEOUT 206 LOWRIDER. lansk let je bil u Grazu na Crocodille meetingu. fantje so iz celovca pa rolajo ful nore avte (vsi lowrider)

evo vam slike

Slika
pegeout 206

Slika
honda civic

Slika
cadillac fleetwood

Slika
chewrolet impala (air ride)

Slika
chewrolet impala 63'

Slika
za tega ne vem kir model je (avto je od tipa na desni, un na levi pa je moj kolega, smo se mal pomenl, uglavnem vse dele kopujejo v ameriki rihta jim tist ko ma impalo. ko bi enkrat vidl u živo ka dela hidravlika bi si mogoč kdo premislu, vendar morte vedet da je to zlo drag šport. v sloveniji ti te zadeve ne zna doben montirat ka šele popravlat, se pa kr hitr zgodi da se kej uniči ker je sistem sestavljen iz veliko delov. neki crkne pa lahk greš u avstrijo al pa nemčijo ta ti to popravjo (tud če je šel sam mali delček cel sistem ne bo delu).

Drugač pa tkole, da še js mal razložim o lowriderjih, ker vidim da ni noben pred mano zadel pravih dejstev, velik folka pa zinima kak to deluje.

Hidravlični sistem je sestavljen iz hidravličnih amortizerjev, pump ki poganjajo olje v amortizerje, dumps ki poganjajo olje iz amortizerjem nazaj v pumpe, akumolatorjem ki priskrbujejo elektriko da cel sistem sploh deluje, velik malih delčkov + kup elekrike ter stikal s katerimi upravljaš posamezen amortizer.

Sistemi so sestavljeni nekak takole:

1 pumpa, 2 akumolatorja, 1 stikalo - samo za sprednji ali zadnji del vozila
2 pumpi, 4 akumolatorji, vsaka pumpa poganja en del vozila (sprednji ali zadnji), 8 stikal
4 pumpe, 8 akumolatorjev, vsaka pumpa poganja svoj amortizer, 8, 10 ali 16 stikal

Stikala ali switches: vsako stikalo ima svojo funkcijo, 10 stikal deluje takole: front, back, side to side (to so štiri), individual wheel (štiri stikala za vsako kolo posebej), pancake (vozilo se spusti na enkrat na tla), bunny hop (vozilo se naekrat vzigne)

evo to je to, aja zgoraj omenjena 206-ka ma 4 pumpe, 8 akumolatorjev in 10 stikal, avto vzigne iz čisto ležečega položaja v najvišji položaj v 1 sekundi.

Uporabniški avatar
Žalnik
Novinec

Napisal/-a Žalnik So mar 13, 2004 11:46 pm

Drugač si pa lahk več slik iz Crocodille meetinga 2003 ogledate tule + slike mojga avta

http://f2.pg.photos.yahoo.com/pinto_inc

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Ne mar 14, 2004 12:39 am

Sem tudi jaz slišal, da je to prepovedano pri nas, samo ne stane pa 40000€, ampak manj, pa tudi ne rabiš štirih pompresorjev in celega gepeka. Zadosti je, prtljažnik od 206, pa še za kakšen subek ti ostane, kompleti, kjer avto v isem trenitku lahko "nagibaš" samo v eni osi (levo desno oz. naprej nazaj) seveda s tem tudi gor-dol, je cca 300.000 + stroški dostave. Dobiš pa zraven Step-by-step navodila in lahko sam zmontiraš... Ne moreš pa homologirat, tako da...

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Ne mar 14, 2004 12:46 am

Žalnik je napisal/-a:Drugač si pa lahk več slik iz Crocodille meetinga 2003 ogledate tule + slike mojga avta

http://f2.pg.photos.yahoo.com/pinto_inc

Luštkan tale tvoj MB!!!

Uporabniški avatar
Žalnik
Novinec

Napisal/-a Žalnik Ne mar 14, 2004 11:14 am

Hvala

se bo treba še mal potrudit da bo še lepši :D

Uporabniški avatar
Žalnik
Novinec

Napisal/-a Žalnik Ne mar 14, 2004 11:30 am

HORSE je napisal/-a:Sem tudi jaz slišal, da je to prepovedano pri nas, samo ne stane pa 40000€, ampak manj, pa tudi ne rabiš štirih pompresorjev in celega gepeka. Zadosti je, prtljažnik od 206, pa še za kakšen subek ti ostane, kompleti, kjer avto v isem trenitku lahko "nagibaš" samo v eni osi (levo desno oz. naprej nazaj) seveda s tem tudi gor-dol, je cca 300.000 + stroški dostave. Dobiš pa zraven Step-by-step navodila in lahko sam zmontiraš... Ne moreš pa homologirat, tako da...

Mal si mim useku! Za 300.000 + stroški dobave dobiš mogoč hidravlični sistem z 1 pumpo kar pomeni da lahk spuščaš in vziguješ sam sprednji al pa zadni del avta. Vse ostalo je 2000 EUR in dalje. Air ride sistemi pa se začnejo šele pri 2000 EUR. Zravn morš prištet pot v Avstrijo al Nemčijo kjer ti to skup dajo kar stane okoli 1000 EUR. Kar se do-it-your-self montaže tiče, ni tok lahk kot step-by-step navodila ker morš skor celo natranjost ven vzet, rezat prtljažnik za cevi in ostalo kramo + elektrika je ful zafukana morš pazit da kej ne skuriš ker pol si u ku**u!!!

Js osebno sm velik razmišlu da bi si nabavu to stvar, bil sem na par showih - vidu v živo kak to deluje, sam dokler ni finančne zmožnosti (mucho dinero) stvar v sloveniji ne more laufat ker morš za vsako malenkost ki se pokvari naložit avto na prikolco pa u tujino + homologacija ni šans tuki.

Mogoč bom enkrat nabavu en kit pa eno staro kripo pa bomo probal skup sestavit - tak za foro!!!
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov