Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:razlika v ceni je 5k/disk :P![]()
važn je styling :P
zazi je napisal/-a:dnarja za dobre bremze ni teško dt, mogoce kdo ve kje se da dobit brembo komplet, pa kam dt montirat, sam nisem izkušen na tem področju
Pugi je napisal/-a:Razlika med narezanim in nenarezanim diskom se pri normalnem bremzanju ne pozna spljoh. Pozna se takrat ko ga goniš po krogu, ker se malenkost hitreje hladi. Rally rab narezan itak ker vozjo po svinarjiji, mi pa ponavad po čistih cestah. Vsaj js še nikol nism zaznal omembe vredne svinjarije na mojih diskih. Vsaj ne take, ki bi oslabila zavorni efekt.
BTW veliko rally avtov, ki grejo dost bolje kot navaden avto prisega na navadne diske+hude ploščice. Tudi sam uporabljam to alternativo in je čist hudo. Razlika v ceni pač ne odtehta razlike v kvaliteti.
INFINITI je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Razlika med narezanim in nenarezanim diskom se pri normalnem bremzanju ne pozna spljoh. Pozna se takrat ko ga goniš po krogu, ker se malenkost hitreje hladi. Rally rab narezan itak ker vozjo po svinarjiji, mi pa ponavad po čistih cestah. Vsaj js še nikol nism zaznal omembe vredne svinjarije na mojih diskih. Vsaj ne take, ki bi oslabila zavorni efekt.
BTW veliko rally avtov, ki grejo dost bolje kot navaden avto prisega na navadne diske+hude ploščice. Tudi sam uporabljam to alternativo in je čist hudo. Razlika v ceni pač ne odtehta razlike v kvaliteti.
Pozna se tudi ko fajn dežuje in se ti voda nabere na disku, pa stisneš zavore in je 1-2 sekunde nula od bremzanja: če pičiš po avto cesti je to velika razdalja, narezani pa primejo takoj. Isto če greš v avto pralnico in daš avto voskat
beliblisk je napisal/-a:Kar se tiče odločitve nerezani oz nenarezani diski se jst postavm na stran narezanih.Mam ud EBC-ja narezane pa navrtane pa redstuff ploščice pa je zadeva bistveno bolša kt je ble prej,ker se diski ne pregrevajo kar se še posebi pozna če ga gonš po klancu navzdol.Kar se mene tiče se splača dt ene par čukov razlike.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov