Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Kraj: Tropovci

Napisal/-a Staccatto Ne dec 10, 2006 9:53 pm

nvn glede tega powerfulla .... jst ga mam na 2.0 16V mašini z 140km pa ni glih neki glasen tko full malo razlike je z tem al pa z original kak je bil tko da .... sm razočaran. zdj pa nimam katalizatorja gor pa malega srednega lonca pa je nekaj zvoka oz dosti ko mu stisneš...iz srednega lonca pa sm vlakna pobral vn ker se je enkrt razletel pa pol so mi vlakna zagorela ko se je švasalotko tko da ni jih več notr...zdj se pa umes pod določenimi obrati grdo sliši iz srednega lonca ka tko grdo ropota umes :( tko da po moje ne dajat vn tega z pobiranjem vlaken:(
Pre ka mam prevelik avto zato nega več The Stroja :)

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne dec 10, 2006 10:18 pm

fricko1 ne priporočam ti, da ga odpiraš ker jaz sem že z navadnim univerzalcem na polotu 1.4 bil deležen pogledov in ustavljanj policije :? saj pa orginal prav lepo zaprede, glede na to za kako ceno ga dobiš. 8)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fricko1 Ne dec 10, 2006 10:40 pm

acid je napisal/-a:fricko1 ne priporočam ti, da ga odpiraš ker jaz sem že z navadnim univerzalcem na polotu 1.4 bil deležen pogledov in ustavljanj policije :? saj pa orginal prav lepo zaprede, glede na to za kako ceno ga dobiš. 8)

No sej vem da se dere, sej tudi srednjega lonca nimam, pa je res glasen, samo sej veš kako je ne nikoli ti ni dovolj. No pa že če ga vzamem dol bi še rad pogledau kako je noter, pa kakšen zvok ti potem da, sej če bo prehudo, dam nazaj srednji lonec in je.
Samo me je zanimalo če je že kdo odpirau powerful-a, da vidim če se mi sploh splača.

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Napisal/-a fricko1 Po dec 11, 2006 1:07 pm

No modifikacija je uspela, odprl sm ga in notr je steklena volna, pa dve preluknjani cevi. Nekaj steklene volje sem pustu notr, no upam da nebo preveč glasen, če ne bom ga še enkrat odpru in dau nazaj. Zdej ga še nanovo prebarvam in ju3 ga zmontiram, pa vam povem kako je... Pa še slikico za ostale če mislite delat kake predelave.
Priponke
PC110395.JPG

Maco87
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Maco87 Sr dec 13, 2006 8:55 pm

fricko1 powerfull izpuhi dajo hud zvok brez kakrsne koli predelave.. jaz ga mam na golfu 4 pa je motor tud 1.4 :D pa pri nizkih obratih prede ko pa stisnes preko 2k pa se lepo oglasi ... pa mam katalizator srednji lonec nedotakjen.

p|X|
Novinec

Napisal/-a p|X| Po dec 18, 2006 2:59 pm

meni se tudi nene kaj oglasi konkretno je pa dosti lepši zvok od stock...

fricko1 poročaj kakšni je zaj kaj zvok pa še kaki video po možnosti me prav zanima koliko si z tem pridobil ...

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Po dec 18, 2006 10:59 pm

Če hočeš imati boljši zvok na powerfullu si pa daj gor onega univerzalnega z enojnim loncem,je direkt cev skos pa se fajn dere čeprav ni lep ;)
Js sem imel najprej na avtu powerfull izpušni lonec z dvojno cevjo in se nič kaj velik drl,pol pa sem ga prodal in kupil powerfulla z enojnim loncem cevjo fi 90 in se ful dere :D
Js ti ga prodam za pocen dnarje,ker mi ni lep,pa še vse papirje ti dam zravn pripravljene na homo na rti maribor ;)
1 3 5
2 4 6 R

p|X|
Novinec

Napisal/-a p|X| Po dec 18, 2006 11:52 pm

mah pregrd je :D raje ostanem pri svojem ker mam tudi papirje :P

p|X|
Novinec

Napisal/-a p|X| Po dec 18, 2006 11:53 pm

ampak še vseeno me zanima kaj je z fricko1 :D
če ga niso copsi peljali pianina špilat :twisted:

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® To dec 19, 2006 7:29 am

p|X| je napisal/-a:ampak še vseeno me zanima kaj je z fricko1 :D
če ga niso copsi peljali pianina špilat :twisted:

:lol:
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
fricko1
Novinec

Napisal/-a fricko1 To dec 19, 2006 11:27 am

evo mene spet se javljam, nism imel časa za poročat. No zadeva pa je taka, ni mi žal da sm ga odpru, pa po moje sm še prau naredu da sm samo polovico steklene volne vzel vn, kr potem bi bil zvok res obupen (plehast). Sedaj mi je lih prau, pa v kratkem bom posnel video in ga naložil gor.

Lp

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To dec 19, 2006 12:33 pm

fricko1 je napisal/-a:evo mene spet se javljam, nism imel časa za poročat. No zadeva pa je taka, ni mi žal da sm ga odpru, pa po moje sm še prau naredu da sm samo polovico steklene volne vzel vn, kr potem bi bil zvok res obupen (plehast). Sedaj mi je lih prau, pa v kratkem bom posnel video in ga naložil gor.

Lp
... okrog cevi se pa da jeklena volna da se tista steklena ne razpada in seli skozi luknje ... če je ni bo vedno bolj glasen ;) L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: iron in 29 gostov