...ja in ti švabi so iz knjige bratov Grimm - ni kar tako dat gor Turbo ali roots pa naredit kakih 100000 km ... To je bila leta 90 povprečna življenska doba serijskega Turbo motorjasandi27 je napisal/-a:so švabi dajal gor na golfe turbine,kompresorje brez kakšnih drugih batov,gredi.ojnic,odmičnih itd... pa so brez problema delai tudi po 100.000km
ne vem zakaj se eni tako bojijo da jim bo kaj sfukalo če je en normalen tlak pol ni strahu ena turbina (nek star turbo kit)se pa ja zmontira za cc 150.000 jurjev
samo preoblem je v tem da se avtov ki nimajo že v osnovi neke kubikature al pa vsaj 100-115 konjev ne splača tunat kaj bi tunal nek 1.3 motor najmanj kar se splača je 1.8 drgač je pa naj bolš kr motor zamenjat kak 3.0 pa je
sicer kaj bi tunal če si dober šofer pa če maš j***a ?*?????????????????????''''
...no Kopron obatajajo tudi svetle izjeme tu in tam v glavnem pa se konča slabo ... imeli smo primer ko je klio 1.8 16 v dosegel 380 km in je lastnik naredil z njim okrog 50000 km pol je šlo vse v pm pol je en italijan ki je naredil Uno Turbo z blokom od 1.6 HF Lancie na 260 km in ima tudi čez 40000 km pa tudi kolega je na fiesto 1.8 16 v dal gor puhalnik in je več ali manj po malem šravfal non stop je pa naredil z njo 45000 in še delujočo prodal naprej imela naj bi okroglih 240 Km ... no ti ljudje so vsi mehaniki poklicno in vedo dobro kako voziti turbaše povprečen zemljan pa ne pozna delovanja Turbinaša in zato pof... motor dosti prej kot bi dejansko sam cedu ... L.p. Madkopron je napisal/-a:No, približno tako, le da jaz izstisnem z garancijo približno za 100% več moči od STD, in se ne potim kot mehaniki, ker jaz nisem mehanik. Kajti, ko gre zares , kar uživam v "zduauanju" ... ( more than yust a mechanic ) . The only way is up.
Sori, spet sem zamešu članke Maxl, pa nevem kje ...kopron je napisal/-a:Ne vem kako da si na isto padu kot jaz, le da sem jaz današnje popoldne do zdele skup metal Matijatovo " ta novo" R 5GTT , in sicer generalno od a, do ž. Povrh pa še tuning - development iz 0 . Torej, nekaj bo ... Zgleda, da se bomo kmalu srečal . Sem mu tlačil neko hudo odmično gred notr ... zaenkrat kar pohvale letijo od popotnih opazovalcev ( mimohodnikov, firbcev, ... ) . Kako pa kaj pri vas, se dogaja kaj ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov