Panizzi je napisal/-a:Sem že povedal - da samo prepisujem kar piše in NE to ne vključuje nič drugega - samo elektronski tuning![]()
Konusni filter in zadnji lonc - to je par konjčkov več - realno pomoje dober CAI in lonc bi na taki mašini dal cca 10KM več....za kar kol drugega pa bi blo treba še ven vreči katalizator in pa kak luškan 4-1 kolektorček inštalirat - pol pa bi padl še nekaj vrancev...
Sam kaj k se ti pol bl splača v štacuno it po RCja k ma že original tolk konj - pa raj tega tjunaš na 200+ konjev![]()
![]()
Mislim da bo cena precejšna ovira za RC-ja! Okoli 4,5 mio za 206-tko to je pa že too much, za ta denar lahko dobiš precej bolje in kvalitetneje narejen nov avto z zelo podobnimi zmogljivostmi, S16 je cenovno zelo ugoden proti konkurenci in ponuja veliko opreme za sorazmerno nizko ceno, RC-ja so pa čist preveč zasolil.
Drgač sem pa tudi jaz imel že v planu tunat mojo S16 pa je bilo takole s cenami:
- športna odmična gred je 140.000,00 identična tisti ki jo ima 206-tka v Modrem Levu in jo rentajo za Rally+seveda vgradnja odvisno od vsakega posameznika kako ugodnega mehanika si boš zrihtal da ti zmontira vse skupaj(cca 30000 sit je takoj)
-čip je 68000 sit
-kolektor jaz sem se pozanimal pri De vitotu je cca 120000 sit, zadnji lonec že imam njegov je bila pa cena 700 DEM
Če si zmontiraš vse tole te pride cca 450000 sit, na avtu boš imel cca 160-170 KM, pospešek se ti bo izboljšal za dobro sekundo morda sekundo in pol, končna pa ne bo bistvene razlike ker ti prestavna razmerja ne dopuščajo dosti rezerve. Zdej če se ti splača presodi sam še vedno imaš napram RC-ju veliko finančno rezervo odvisno pa je od tebe koliko ti pomeni ta pridobitev.
Lp