Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc To maj 23, 2006 3:08 pm

uu, še en tuning citroen frik ;)

slikce ovbezno priloži,...
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo To maj 23, 2006 3:59 pm

Mad je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:samo ce ima take nosilce pol not pase tudi od p205 1.9 gti 130 konski motor...pa zakaj ne das tega not, ki ima ze osnovno vec moci pa ce vecji potencial ima...ne vem no.. :)
LP
ker potem ga ne bi mogel voziti, ker bi moral narediti tudi A--test in ker enostavno toliko konjev ne potrebujem pa tudi ne verjamem da bi šel not... imam pa namen kupiti cel 205 1.6 GTI ker sem vedno želel ta avto in sem enega dobil če se bomo dogovorili za pametno ceno...GUTTMAN jih spreminja v 1.9 in jih popravlja na 135 km ;) Kako pa kaj tvoj 205 Mi 16 ? bo postal T -16 ? L.p. Mad

aha.....mah sej ce pasejo nosilci bi mogu stat not edino kak hladilnik in kej podobno bi znalo zajebavat :)
hmm..ja ma kupis 1.6 in das not 1.9 itaq je razlika samo ki je en distancni obroc vec med karterjem in blokom motorja (ni neke bistvene razlike ;))
ah moja 205-ka.....zdaj projekt stoji....zbiram kes, cas in voljo za naprej sraufat ;) he he...
LP
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To maj 23, 2006 4:40 pm

Tako odmično ops z takimi grebeni čakam ... Ta je od enega drugega mojega avta - pokazal sem jo zaradi oblike grebena... POLNA moči skozi vrti se pa tudi rada.... pa še par kantic dodatkov goriva imam zraven ... Rabi kdo ? - Nitrometan ? Benzen, Toluen ? :P :P :P
Priponke
Pravi -športni grebeni globoko odpiranje ventilov in polno ( ventili so odprti dosti časa - polnjenje).JPG
Dodatki ... vegeta za gorivo....JPG
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
sharp
Nov uporabnik

Napisal/-a sharp To maj 23, 2006 6:40 pm

Kolk so pa kolektorji prišli,če ni skrivnost? ;)

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To maj 23, 2006 9:06 pm

sharp je napisal/-a:Kolk so pa kolektorji prišli,če ni skrivnost? ;)

Ni skrivnost - 310 eur...

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Sr maj 24, 2006 9:11 am

Najprej pohvalim ta projekt, ker se mi zdi ful v redu k ne cilaš samo na moč ampak tud na lego itd. :bow

Zdej me pa zanima če pri AX-u nič ne moti nosilec motorja, ker pri pugu 205 1.4 je treba kolektorje narest z zamikom v desno....drugače ne gre. Maš mogoče kakšno dobro sliko, da se vidi nosilec in ostalo?

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Sr maj 24, 2006 1:08 pm

Drmocar ... kolektor ... ta je dvignjen ne zamaknjen je pa original od 205 ... rabil sem ga ker imam malo prostora za karburatorje in rabim čim krajši kolektor... ti bom pa poslikal na motorju ki je zunaj in ima nosilec še gor ... je pa iz AX-a ne vem kakega imaš ti ... L.p. Mad
Priponke
Nosilec 1.JPG
Nosilec 2.JPG
Nosilec 3.JPG
Nosilec 4.JPG
Nosilec 5.JPG

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Sr maj 24, 2006 7:04 pm

. Maš mogoče kakšno dobro sliko, da se vidi nosilec in ostalo?[/quote]Tu imaš še 3 slike ... upam da si videl kako kaj - če me bo motilo kaj bom lahko odrezal saj prirobnica ne rabi toliko mesa ;) nosilca pa ne bom tikal - dobiš tistega od 1.1 ki je nižji kovinski ;) ...L.p. Mad
Priponke
Nosilec 6.JPG
Nosilec 7.JPG
Nosilec 8.JPG

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Sr maj 24, 2006 7:09 pm

odličen projekt. iz tega bo ratala prava mala raketa in upam, da te bom v jesenskem delu avtoslalomske sezone videl na kakšnem tekmovanju, kajti ta avto bo idealen za slalom (odlična lega, dosti moči in dobra trakcija).

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Sr maj 24, 2006 7:14 pm

mloncar je napisal/-a:odličen projekt, če kdo mene vpraša. iz tega bo ratala prava mala raketa in upam, da te bom v jesenskem delu avtoslalomske sezone videl na kakšnem tekmovanju, kajti ta avto bo idealen za slalom (odlična lega, dosti moči in dobra trakcija).
ČE IZDELA KLEMEN(sin) LETNIK ČE NE GA RAZKOPLJEM IN DAM NAZAJ V GARAŽO ZASE :P :P :P avto je original (nič ni pobrano dol - imam vse kose)in bi si ga tudi pustil za oldtajmerja...shranil motor in menjalnik ki so trenutno not... in kdaj kasneje pobrisal prah dol in odpeljal kak starodobni rallye...

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Pe maj 26, 2006 10:28 am

Nosilci in vse ostalo je isto kot pri 205-ki, tu pa nastopi problem z kolektorjem od 205 1.3 rally, ki sem ga dobil zraven 2xDellorto 40 DHLA, ker ne paše na glavo že zaradi lukenj, kaj šele nosilca motorja :x , tako da smo dali delat en tak distančnik, ki bo prišel vmes med kolektor in glavo da bo prišel kolektor malo višje oz. pod kotom navzgor.Nosilec motorja bomo pa malo skrajšali. Upam samo da ne bo problemov z višino ker je pod nosilcem že vodna pumpa :?
Drugače pa mislim da te je že kontaktiral moj brudi (Jeaka) :)

Pa hvala za slike ;)

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Pe maj 26, 2006 10:53 am

pa še moji sliki(slikano z mobitelom)

Slika

Slika

Vidiš moj problem?

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne maj 28, 2006 4:37 pm

drmocar je napisal/-a:pa še moji sliki(slikano z mobitelom)

Slika

Slika

Vidiš moj problem?
Ta kolektor je za motor 1.3 Rally ... moj je pa za 1.4 GT ... poglej tudi kako boš naredil z vijaki ker mislim, da so drugje... Piliš lahko gor po prirobnici nosilec motorja pa pusti kot je raje naredi en jeklen tanek nosilček ki ga pol opasaš na tistega alu ki imaš - torej porežeš( pred tem izmeriš ) in polovico nosilca nadomestiš z jekleno ploščo...zadnji del ;) L.p. Mad

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Ne maj 28, 2006 6:06 pm

Res najlepša hvala za idejo ;) ....bom poročal kako je vse skupaj izpadlo.

Drugače pa, sem dobil nastavke za ta kolektor( mi jih je en stric iz Alu naredil).
Še enkrat najlepša hvala za pomoč pa velik sreče pri projektu. ;)

L.p. Drmo

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne maj 28, 2006 7:23 pm

drmocar je napisal/-a:Res najlepša hvala za idejo ;) ....bom poročal kako je vse skupaj izpadlo.

Drugače pa, sem dobil nastavke za ta kolektor( mi jih je en stric iz Alu naredil).
Še enkrat najlepša hvala za pomoč pa velik sreče pri projektu. ;)

L.p. Drmo
...Upam da ti bodo stali potem karburatorji gor - ne vem kako jih ima 205 pri AX-u pa je bil problem zaradi bližine stene za karburatorji - ni bilo dovolj zraka in placa... jaz mislim tisti pleh odrezat in si nekako narediti zadaj še eno zaščito čez mehanizem motorčka brisalcev pa nov odjem zraka iz vrha - predelal bom motorni pokrov in speljal zrak direkt na karburatorje ... namesto filtra pa bom dal trobentice in na njih mrežice ... da ne bo glih metuljev not vleklo ;)

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj To maj 30, 2006 9:06 pm

ejeejeeej tale tema mal zamira....je kaj novega Mad ??
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To maj 30, 2006 9:11 pm

drsokodj je napisal/-a:ejeejeeej tale tema mal zamira....je kaj novega Mad ??
...Ko bo boš bral ... saj veš - novi kosi pa novi mortizerji za A4 pa 4 nove gume za A4 pa - bolniška ... ne smem delat, da me kdo ne prijavi pa na dopustu sem bil po hribih ... počakaj saj bo... igram loto ;) L.p. Mad

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj To maj 30, 2006 9:15 pm

dobro si tole povedu :DDD be quiet :lol: :lol:
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne To maj 30, 2006 9:58 pm

Pohvale za projekt, ful mi je všeč način. Doskrat ma tudi mene, da bi se česa takiga lotu, ampak me zmeri fotr prepriča, nimam časa zato (in da ga tut on nebo mel, da mi bo pomagu :) )

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad To maj 30, 2006 10:04 pm

mega_ne je napisal/-a:Pohvale za projekt, ful mi je všeč način. Doskrat ma tudi mene, da bi se česa takiga lotu, ampak me zmeri fotr prepriča, nimam časa zato (in da ga tut on nebo mel, da mi bo pomagu :) )
...O imaš Klio ... v Kopru je en strupeen če bi ga probal bi te povleklo delat na njem ... tvojem ... njammm
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost