slikce ovbezno priloži,...
Mad je napisal/-a:ker potem ga ne bi mogel voziti, ker bi moral narediti tudi A--test in ker enostavno toliko konjev ne potrebujem pa tudi ne verjamem da bi šel not... imam pa namen kupiti cel 205 1.6 GTI ker sem vedno želel ta avto in sem enega dobil če se bomo dogovorili za pametno ceno...GUTTMAN jih spreminja v 1.9 in jih popravlja na 135 kmDariooo je napisal/-a:samo ce ima take nosilce pol not pase tudi od p205 1.9 gti 130 konski motor...pa zakaj ne das tega not, ki ima ze osnovno vec moci pa ce vecji potencial ima...ne vem no..
LPKako pa kaj tvoj 205 Mi 16 ? bo postal T -16 ? L.p. Mad
ČE IZDELA KLEMEN(sin) LETNIK ČE NE GA RAZKOPLJEM IN DAM NAZAJ V GARAŽO ZASE :P :P :P avto je original (nič ni pobrano dol - imam vse kose)in bi si ga tudi pustil za oldtajmerja...shranil motor in menjalnik ki so trenutno not... in kdaj kasneje pobrisal prah dol in odpeljal kak starodobni rallye...mloncar je napisal/-a:odličen projekt, če kdo mene vpraša. iz tega bo ratala prava mala raketa in upam, da te bom v jesenskem delu avtoslalomske sezone videl na kakšnem tekmovanju, kajti ta avto bo idealen za slalom (odlična lega, dosti moči in dobra trakcija).
Ta kolektor je za motor 1.3 Rally ... moj je pa za 1.4 GT ... poglej tudi kako boš naredil z vijaki ker mislim, da so drugje... Piliš lahko gor po prirobnici nosilec motorja pa pusti kot je raje naredi en jeklen tanek nosilček ki ga pol opasaš na tistega alu ki imaš - torej porežeš( pred tem izmeriš ) in polovico nosilca nadomestiš z jekleno ploščo...zadnji del
...Upam da ti bodo stali potem karburatorji gor - ne vem kako jih ima 205 pri AX-u pa je bil problem zaradi bližine stene za karburatorji - ni bilo dovolj zraka in placa... jaz mislim tisti pleh odrezat in si nekako narediti zadaj še eno zaščito čez mehanizem motorčka brisalcev pa nov odjem zraka iz vrha - predelal bom motorni pokrov in speljal zrak direkt na karburatorje ... namesto filtra pa bom dal trobentice in na njih mrežice ... da ne bo glih metuljev not vleklodrmocar je napisal/-a:Res najlepša hvala za idejo....bom poročal kako je vse skupaj izpadlo.
Drugače pa, sem dobil nastavke za ta kolektor( mi jih je en stric iz Alu naredil).
Še enkrat najlepša hvala za pomoč pa velik sreče pri projektu.![]()
L.p. Drmo
...Ko bo boš bral ... saj veš - novi kosi pa novi mortizerji za A4 pa 4 nove gume za A4 pa - bolniška ... ne smem delat, da me kdo ne prijavi pa na dopustu sem bil po hribih ... počakaj saj bo... igram lotodrsokodj je napisal/-a:ejeejeeej tale tema mal zamira....je kaj novega Mad ??
...O imaš Klio ... v Kopru je en strupeen če bi ga probal bi te povleklo delat na njem ... tvojem ... njammmmega_ne je napisal/-a:Pohvale za projekt, ful mi je všeč način. Doskrat ma tudi mene, da bi se česa takiga lotu, ampak me zmeri fotr prepriča, nimam časa zato (in da ga tut on nebo mel, da mi bo pomagu)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost