Nism vedu da so delal tudi tak strupene sierre...

To bi mene mel...

Sierrator je napisal/-a:Tale Sierra, ki jo vozi Rigollet, ni RS500 Cosworth, ampak RS Cosworth.
RS500 so uporabljali SAMO za krožne dirke (ETCC, DTM, BTCC...). Za rally niso bile homologirane. Sicer pa se tidve varianti ločita tudi po zunanjosti in iz posnetka se vidi, da gre za osnovno - šibkejšo različico in ne za evolucijsko RS500.
...res je a specialk ki bi jih izbiral ni več ... Sierro še najdeš kje parkiranoLUCKY LUKE je napisal/-a:kr pošten avto sam tole je bil pa še mal večji stroj: http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_RS200#Production :P :P
Mad je napisal/-a:...hvala kako pa kaj tvoj zadnji pogon - nova pridobitev? L.p. MadSierrator je napisal/-a:Nekako takole:
The original company was founded as a British racing engine maker in 1958 by Mike Costin and Keith Duckworth (COStin + duckWORTH = COSWORTH).
...boš peljal ali boš meni posodil igračo? Obljubim ne bo kot zadnjič :P :P :PSierrator je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...hvala kako pa kaj tvoj zadnji pogon - nova pridobitev? L.p. MadSierrator je napisal/-a:Nekako takole:
The original company was founded as a British racing engine maker in 1958 by Mike Costin and Keith Duckworth (COStin + duckWORTH = COSWORTH).
To je pa že malo off topic... Sicer pa boš lahko kmalu videl na lastne oči.
...Kateri - Sierra ali Pug ? Sierra ima motor 320 km ... za puga pa ne vem točno en jo je pred leti imel v 306-ki - 1.9 Turbo 16 v in mi je rekel 225 konjev serijskih bil pa je iz Mariborskega konca nek Vojko ... L.p. Mad5ka je napisal/-a:mater lepo poje kva je mel pod havbo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov