...Meni je lepa tudi tako sicer sem jo videl tudi na začetku in je delana res lepo (klepar - Gregor)vsi blatniki vrata so iz pločevine!!! mogoče bi bila lepša v plavi barvi vendar ko se spomnem koliko rok tiste strupeno florescentne je moral barvati da je lepo nijansiral ... cenim predvsem njegov neomajni trud in odločitev da dokonča projekt ... sicer v živo je dosti lepša in sploh (oblika) ni nakičena deluje kot DTM vozilo v vseh pogledih ... Gregorja pa bom probal prepričat da gre gor do Zup-a z menoj ... mu bo pol verjetno postal Drag race način razmišljanjamonster_d je napisal/-a:nakicena. ni mi usec, ce pa ma motor tolko konjev pa kapo dol, naj pride na drag da vidimo zadevo
Mad je napisal/-a:...Kaj tisto Siero ki je zgorela ?
...En motor sem šel iskati za kolega iz Italije tam na tvoj konec ... bil je v eni beli Sieri ki je imela karambol in se vžgala ... tisti motor je sedaj v eni črni v Trstu in diha z 275 Km ... L.p. MadT.I.M.M je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...Kaj tisto Siero ki je zgorela ?
Zgorela?? ok, mogoče sem res mal nerazumljivo napisalbom popravil!
Nismo mel sierre cosworth, imela je "cosworth look" ampak mašina pa navadna 2.0i
se opravičujem za nesporazum Mad!
...Obožujem 4x4 Turbo ... drži kot lepilo če zdrsne pol konji rešujejo stvar ... najlepše je po dežju - ostali stojijo ti pa letiš ... Cosworth - všeč mi je njihova lega in moč drugače če imaš tak avto spoznaš kmalu vse mehanike v okolici vse odpade in vse dealerje rez. kosovT.I.M.M je napisal/-a:Aha... I understand! Tisto ki smo jo mel pr hiši pa je bla na zunaj identična tisti z reg. GO COYOTE, le da je imela v letvicah rdeče črte, ne srebrnih! Vidim da se kr veliko ukvarjaš s temi sierrami cosworth. Lepo je videt, da se folk še ukvarja s temi legendami
...Črnega? ... Ga ima en moj kolega ... L.p. MadT.I.M.M je napisal/-a:To pa poznamkolega mel dodge stealtha 3.0 TwinTurbo tudi 4x4 pa je bil pred pol leta prodan u Koper... pa doma smo pred 300M-om meli tastarga A6 quattro 2.6
Res se pelješ kot gospod(neglede na vreme
)
milankregar je napisal/-a:En tak badlook bi rabila, pa celo prebarvat v modro barvo, feltne pa naj ostanejo rumene.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov