F22_Raptor je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:F22_Raptor je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:Jaz neverjamem da je to v praksi izvedljivo! Kaj pa trakcija...![]()
Poglejte si malo dragsterje ki vozijo 7sek+ na 402m in mislim da majo po 1600hp ne pa 1100, pa menda majo "mogoče" 2sek 100-200...
ej poglej si dejstva. japončeki majo tehnologijo ko jo bomo mi meli čez 20 let. privoščo si jo boš pa lahko šele čez 50 let. te ko bojo oni tekmovali kiri prej pride na 500kmh. se tile avti ne letijo na euro super 95 bencin!!!!!! majo posebn dirkaški (oz niti to ne. mislim da majo enako mešanco ko dragsteri) od motora je oginal samo blok. vse ostalo je hard core tuning. menjalnik pa prenosi so pa tak samo za pospeške nareti. je možno. ko japonček naredi svoj avto gor ma avto 1300bhp minimalno. či je en nemec mel na avto net supro z 1200 konji. reko je en turbo še pa bo 1500 konjov. po moje majo japonski tjunani avti po tem takem 1700 konjev +
Joj kak je teorija fajn ha?![]()
![]()
Nič od tega ti nebi bilo treba pisat, ne za bencin ne za nič.![]()
Če ma tale cobra 1100KM pol čisto vseeno kaj kuri, ker so konji-konji. In jaz pravim da z 1100KM takšen pospešek NI možen in AMEN!
aha. dobro. se nisn jas pravo o oni kobri. še enkrat prečitaj. govoro sn o japonski tehnologiji pa njihovem predelovanju avtov. ona cobra tak nikam ne gre.
Mick Jerry je napisal/-a:Hja, samo naravnost gre tudi voziček z železnimi kolesi.
BTW: kje kaj piše koliko zdržijo takšni skylini? Zihr se nikol ne pokvarjo, tko k corolle ne ane? me zanima kako naj bi serijski menjalnik zdržal 1500 konj? Si sploh kdo predstavlja kakšne obremenitve naj bi potetakem prenašali sinhroni? Ne serite, to je za 2 kilometra, potem menjajo pomoje komplet vse...
Mick Jerry je napisal/-a:Hja, samo naravnost gre tudi voziček z železnimi kolesi.
BTW: kje kaj piše koliko zdržijo takšni skylini? Zihr se nikol ne pokvarjo, tko k corolle ne ane? me zanima kako naj bi serijski menjalnik zdržal 1500 konj? Si sploh kdo predstavlja kakšne obremenitve naj bi potetakem prenašali sinhroni? Ne serite, to je za 2 kilometra, potem menjajo pomoje komplet vse...
K0zM0 je napisal/-a:nalij kerozin v avto pa ti bo razfukalo motor pomoje ....![]()
ampak dober js nimam blage
Dejan_S2 je napisal/-a:btw. japonci pa itak vse kopirajo :P
Biskvitek je napisal/-a:s konji ne z navorom pa....... pa s težo......no ta najmočnejša cobra naj bi imela čez 1200KM in 1700Nm na tono teže.......pa svoje doda tudi prostornina motorja... ne vem samo jaz mislim da je možno doseči tak čas samo noben od nas ne bo nikoli tega doživel.......
PS. sem videl kako audi trga asfalt že od zunaj zgleda strašno notri si pa spoloh ne predstavljam......
kopron je napisal/-a:Navor je le navor, kar mnogi ne poznajo ...
F22_Raptor je napisal/-a:je možno či mene vprašate. trakcija se s hitrosti res povečuje. je pa tut res da majo ameriške v8 mašine brutalni navor. zaj pa ce malo skombinirate matematiko pa fiziko je možno.
Biskvitek je napisal/-a:no en filmček sm najdu o weinecku
http://videos.streetfire.net/search/weineck/0/80c6bf61-8b94-4c6b-ac7a-f2f7c6cfca43.htm
samo to ni najmočnejša cobra ta ima mislim da okrog 600 hp.....
samo poslušte zvok......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov