eclipse_R je napisal/-a:avto gre na valje čist ta prvi, ko sploh še ni blo čipanja tistega motorja, da ugotovijo krivulje in potem s pomočjo valjev optimirajo.. pol naprej pa pač sam optimirajo vsak motor isto.. meritev pa plačašusaj kolkor sm jst bral o tem, je tako.
lp
DrMr je napisal/-a:... maksimalni vrtljaji rotorja turbine ? kako pa to v praksi izmeriš ?.... meni samo ni jasno če bo ta JohnDeer ali kaj že je , pasal v valje
DrMr je napisal/-a:... ko pa algoritem zataji, pa ti zlomi os turbine zaradi v trenutku počenega IC-ja, snete cevi, zablokiranega aktuatorja,... tudi na OE sistemu...
seat je napisal/-a:No kolker sem jst slišal da RSR avto na valje samo na željo lastnika,seveda proti plačilu.Pri avtoelektroniki pa baje dajo na valje prej/potem ampak ne me za besedo držat,ker to je slišala/rekla.
drgač pa lenivec sorry za offtopic:
A se ti splača čipat za vsega 15KM
CupraR je napisal/-a:seat je napisal/-a:No kolker sem jst slišal da RSR avto na valje samo na željo lastnika,seveda proti plačilu.Pri avtoelektroniki pa baje dajo na valje prej/potem ampak ne me za besedo držat,ker to je slišala/rekla.
drgač pa lenivec sorry za offtopic:
A se ti splača čipat za vsega 15KM
Za 15 ps se splača, ker strošek je min glede na pridobitev na moči... Za ta denar še zadnga lonca z homologacijo ne dobiš![]()
![]()
Pa nej en zaklene to temo, k boste eni spet toplo vdodo odkril...
CarInvent je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Kaj pa če želiš dat pred servisom dol in po servisu nazaj gor? Je zastonj al spet plačaš?
lp
za navadni servis je čist brez veze to delat. Le v primeru uveljavljanja garancije je pa priporočljivo (preventivno) dat na ORI. Vsaj mi tako svetujemo in to tudi delamo brezplačno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov