Courage™ je napisal/-a:Dajte raje malo slovnico popravit v Reviji, pa se malo sklanjat naucit. Pa vzemite to kot dobronamerno kritiko, ker me res odvrne od branja revije ki je polna tiskarskih napak.
tuscani je napisal/-a:Tuning scena - v nedeljo sem na vaši strani oddal komentar in se podenj podpisal,pa me zanima če ga niste še pregledali ali ni za objavo ker se pod gumbom komentarji še ni pojavil.
Mislim da nisem napisal kaj takega da ne bi bilo za v javnost.
Hvala za odgovor.
Sierrator je napisal/-a:Tuningscena:
na info@tuningscena.si sem vam poslal prošnjo in vprašanje v zvezi z dobavljivostjo vaše revije pa mi še nihče ni odgovoril.
esem je napisal/-a:zakaj ne objavite prve številke v celoti na netu, če je to reklamna/promocijska izdaja. Je vsaj ne bo treba pošiljat po pošti in lepit znamk. Če imate težave s postavljanjem, jo pač poskenirajte in objavite kot jpg ali pdf.
TUNING scena je napisal/-a:Sierrator je napisal/-a:Tuningscena:
na info@tuningscena.si sem vam poslal prošnjo in vprašanje v zvezi z dobavljivostjo vaše revije pa mi še nihče ni odgovoril.
Vsem, ki ste poslali mail na naslov info@tuningscena.si smo poslali izvod revije. Če je prišlo do karšnegakoli nesporazuma, vas prosimo, da nam zopet pišete.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov