Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po sep 25, 2006 2:02 pm

pri nas je žal vse v eni kanti (vsi showi so tuning showi pa mogoč en avto da ma kaj na motorju konkretno narejenega)...škoda je pa proizvodu ki je prvi tak pri nas metati polena pod noge že v plenicah...
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
TUNING scena
Nov uporabnik

Napisal/-a TUNING scena Po sep 25, 2006 3:22 pm

Okoli imena se je tudi pri ekipi TUNING scene pletlo precej različnih mnenj, vendar smo na koncu, zaradi zazpoznavnosti izbrali to ime, kljub temu, da se popolnoma zavedamo, da termin "tuning" načeloma nima tako širokega pomena.

Prvega izvoda žal ni več veliko na voljo in ga lahko dobite le po pošti (stroške pošiljanja plača naslovnik) ali osebno na uredništvu, še vedno pa ostaja brezplačen izvod. Naslov nam lahko pošljete na info(a)tuningscena.si

Vsebinsko bomo poizkušali predstaviti čim več slovenkih avtomobilov, vsekakor pa se bomo odpravili tudi čez mejo, čerpav zadnja opažanja kažejo na to, da znamo Slovenci povsem enakovredno konkurirati ostalim predelovalcem, kar je bil tudi povod za to, da se ustvari glasilo s takšno tematiko.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To sep 26, 2006 1:29 pm

Dajte raje malo slovnico popravit v Reviji, pa se malo sklanjat naucit. Pa vzemite to kot dobronamerno kritiko, ker me res odvrne od branja revije ki je polna tiskarskih napak.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
TUNING scena
Nov uporabnik

Napisal/-a TUNING scena To sep 26, 2006 3:02 pm

Courage™ je napisal/-a:Dajte raje malo slovnico popravit v Reviji, pa se malo sklanjat naucit. Pa vzemite to kot dobronamerno kritiko, ker me res odvrne od branja revije ki je polna tiskarskih napak.

Še enkrat se opravičujemo za vse napake, ki smo jih storili v prvi številki. Do napak je prišlo zaradi spreminjanja besedil v zanjem trenutku pred tiskom, po tem, ko je lektor že uredil besedilo. Konkreten primer ni problem sklanjanja, ampak gre za tipkarsko napako.

LP
TUNING scena
Slika

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani To sep 26, 2006 6:09 pm

Tuning scena - v nedeljo sem na vaši strani oddal komentar in se podenj podpisal,pa me zanima če ga niste še pregledali ali ni za objavo ker se pod gumbom komentarji še ni pojavil.
Mislim da nisem napisal kaj takega da ne bi bilo za v javnost.
Hvala za odgovor.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
TUNING scena
Nov uporabnik

Napisal/-a TUNING scena Sr sep 27, 2006 8:10 am

tuscani je napisal/-a:Tuning scena - v nedeljo sem na vaši strani oddal komentar in se podenj podpisal,pa me zanima če ga niste še pregledali ali ni za objavo ker se pod gumbom komentarji še ni pojavil.
Mislim da nisem napisal kaj takega da ne bi bilo za v javnost.
Hvala za odgovor.

Vse komentarje smo dobili v uredništvo, vendar pa nam vseh ne uspe sproti objavljati, saj se precej majhna ekipa trudi na vseh področjih. V prihodnje se bomo trudili, da bi bili tudi na internetni strani kar se da ažurni.

Komentarji so bili danes zjutraj ažurirani, če pa tvojega komentarja še vedno ni na strani se ti pa iskreno opravičujemo in te prosimo, da ga ponovno oddaš.

LP
TUNING scena
Slika

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Sr sep 27, 2006 8:32 am

Tukaj ste spet vsi pametni in nevem kaj vse!Vsaj nekdo,ki si upa na tako malem tržišču nekaj nardit!Če kdo misli,da lahko nardi boljšo revijo so mu vrata odprta nastrežaj in lahko kar začne.Samo me zanima koliko je tukaj takih,ki bi se v to spustili?Revija seveda ni kot nemški Autotuning ali pa nek Japanese samo morate tud nekaj vedet,da finance v tujini so tud dosti večje ne pa kot pri nas!Fantje verjamem,da vam bo uspelo revijo dodelat primerno našemu trgu in v dobrobit slovenjskega tuninga!

Le tako naprej!
Lp Uroš
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

-EC-
Stalni uporabnik

Kraj: 1231

Napisal/-a -EC- Sr sep 27, 2006 1:01 pm

Čau!

Majo tud hudo nagradni igro za vse navdušence PSja!

http://www.tuningscena.si/nagradna.php SREČNO :)

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator Sr sep 27, 2006 2:29 pm

Tuningscena:
na info@tuningscena.si sem vam poslal prošnjo in vprašanje v zvezi z dobavljivostjo vaše revije pa mi še nihče ni odgovoril.
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.

Uporabniški avatar
TUNING scena
Nov uporabnik

Napisal/-a TUNING scena Sr sep 27, 2006 2:31 pm

Sierrator je napisal/-a:Tuningscena:
na info@tuningscena.si sem vam poslal prošnjo in vprašanje v zvezi z dobavljivostjo vaše revije pa mi še nihče ni odgovoril.

Vsem, ki ste poslali mail na naslov info@tuningscena.si smo poslali izvod revije. Če je prišlo do karšnegakoli nesporazuma, vas prosimo, da nam zopet pišete.
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr sep 27, 2006 2:37 pm

zakaj ne objavite prve številke v celoti na netu, če je to reklamna/promocijska izdaja. Je vsaj ne bo treba pošiljat po pošti in lepit znamk :lol: . Če imate težave s postavljanjem, jo pač poskenirajte in objavite kot jpg ali pdf.

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a smile4me Sr sep 27, 2006 2:58 pm

esem je napisal/-a:zakaj ne objavite prve številke v celoti na netu, če je to reklamna/promocijska izdaja. Je vsaj ne bo treba pošiljat po pošti in lepit znamk :lol: . Če imate težave s postavljanjem, jo pač poskenirajte in objavite kot jpg ali pdf.

To bi blo pa res fino bo še najcenej in najhitrej za vse skup

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator Sr sep 27, 2006 3:11 pm

TUNING scena je napisal/-a:
Sierrator je napisal/-a:Tuningscena:

Vsem, ki ste poslali mail na naslov info@tuningscena.si smo poslali izvod revije. Če je prišlo do karšnegakoli nesporazuma, vas prosimo, da nam zopet pišete.

OK, če je pa tako, se vam že zdaj zahvaljujem. Mogoče nisem pričakoval, da bo tako enostavno steklo. Običajno si je treba dopisovati in se dogovarjati in bla bla bla... ;)
Hvala!
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr sep 27, 2006 9:39 pm

Sigurno korak v pravo smer na slovenski tuning sceni...avtorjem in ustvarjalcem revije pa polagam na srce, naj se čimveč posvetijo tehničnemu kotičku (recimo v vsaki reviji obdelate določen sklop motorja in ga podrobneje opišete, ko obdelate motor pa greste na ostale komponente, ki jih najdemo v avtomobilu...pač osnove ki jih mora vedeti vsak avto-tuning navdušenec). Samo predlog in sem prepričan, da bo revija dobila tako na ugledu, kot na pokupljenih izdajah (če bo stvar seveda opisana in narejena strokovno z vsem slikovnim materialom zraven). Ker mene osebno (in poznam nemalo ljudi, ki so istega mišljenja) veliko bolj pritegne branje takih tem, kot o tem kako je nekdo iz slovenj gradca (se izmišljujem) predelal svojega fiat bravota 1.6 16V in iz original avtomobila naredil space shuttle.

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a smile4me Sr sep 27, 2006 10:13 pm

A lahko kdo poskenira revijo pa gor vrže?

Uporabniški avatar
da hype
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a da hype Sr sep 27, 2006 10:55 pm

VT-racing je napisal/-a:A lahko kdo poskenira revijo pa gor vrže?

Naj da nekdo gor da še mi vidmo

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr sep 27, 2006 11:57 pm

Same buče... :roll: Pa dajte vi narediti tuning/styling revijo, ki bo všeč VSEM! Nemogoče. Lepo, da se je nekdo spomnil spraviti skupaj nekaj takšnega in upam, da za tem stojijo navdušenci, ki bodo to delali iz veselja in strokovno, ne pa da je neka založba izvohala, da bi šlo tole v promet ter skupaj zbrala nekaj novinarjev ki o avtih nimajo pojma. Komerciani pofl a'la Dirka...
Nekaj mojih predlogov.
Tisti okvirček kjer pišejo predelave bi lahko vsaj malo bolj razdelili. Ne pa metati predelave motorja, podvozja, zunanjosti, notranjosti in frštekerije pod tuning.. :roll:
Glede na majhnost slovenskega prostora tudi jaz mislim, da je bolje, da imate predstavljenih manj avtov. Tudi ni nujno, da dajate v revijo le avte, ki imajo tono plastike gor, lahko date tudi avte, ki so na zunaj običajni pa imajo pod motorjem velikooo več konjev... Skratka opise in predstavitve avtov se razdeli na tuning in styling avte... Nekako tako no, ni treba dati eni rubriki to ime in drugi tako ampak recimo prva polovica predstavitev je bolj styling, druga tuning/ mogoče še db tuning...
Namesto (recimo) 15ih avtov je bolje, da imate 7 avtov in ostalo članke v stilu DIY spojlerji, DIY frštekerija to ono, kaj je kakšen del v motorju, kako se kaj tuna, skratka poučne zadeve. AMPAK STROKOVNO PROSIM! Ne samo, da bo en "novinar" pač napisal kakor se mu sanja ampak, da bo dejansko raziskal kaj piše. Drugače lahko storite več škode kot koristi.
Aja pa prvo številko dajte v PDF, če je že zastonj. Čeprav se mi zdi utopično tole z brezplačno revijo. Dovolj žalostno, če nek navdušenec nad to zvrstjo ne bi mogel dati enkrat na mesec (naprimer) 500-1000 SIT. Glede na to, da boste imeli vseeno veliko reklam mislim, da bi bila takšna cena sprejemljiva za obe strani, kupce in vas.
Sicer ne vem kdo ste, in po katerih revijah se zgledujete ampak rad bi vam priporočal ogled meni najljubše tuning revije Japanese performance. Super zastavljena revija, z dovolj zanimivimi članki. Pravzaprav so velikokrat članki celo bolj zanimivi kot prebiranje predstavitev in kaj je nekdo vgradil v avto, ki si ga itak ne bom nikoli privoščil. ;) Skratka zanimive članke si želim(o).
Upam, da boste tole prebrali in razmislili kaj od tega se da uresničiti.

Pa veliko sreče vam želim. ;)
PS: za pravopisne napake se oproščam, ura je pozna. :P
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
TUNING scena
Nov uporabnik

Napisal/-a TUNING scena Če sep 28, 2006 7:32 am

Hvala vsem za graje, nasvete in pohvale. Vsekakor poslušamo vsakogar, ki nam posreduje svoje mnenje, na to, ali gre za pozitiven ali negativen pristop.

Kar se strokovnosti tiče gre tu za precej dvorezen meč, saj je pri visoko strokovnih zadevah več različnih interpretacij in filozofij. Poleg tega je pri "super predelavah" že težko posplošiti predelavo za vso motorno paleto v enem avtomobilu, kaj še le na vsa vozila iste znamke ali kar celotno paleto motornih vozil.

Glede izbora avtomobilov, predstavljenih v reviji - nikakor se nismo imeli namena osredotočiti le na predelave, ki pokrivajo styling, samo nekje smo morali začeti. Konec koncev Matičeva in Matjaževa Alfa 147 GTA, ki smo jo predstavili v prvi številki, ni ravno povsem serijske izvedenka, saj sta ji namenila kar konkreten prirastek moči.

Vseeno pa se še enkrat zahvaljujemo vsem, ki s svojimi komentarji, predlogi in grajami pripomorete k temu, da bo ekipa Tuning scene v prihodnje še dvignila nivo kvalitete.

LP
TUNING scena
Slika

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Če sep 28, 2006 8:19 am

men je revija ql in si zelim ter verjamem, da bo s casoma vedno boljsa. 8)

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Če sep 28, 2006 9:16 pm

Moj komentar se je pojavil :D
Mislim da bo vaša revija z vašim trudom in upoštevanjem pripomb in želja bralcev postala dobro brana saj je prva ki se ukvarja s to tematiko.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov