Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

cvicek1
Nov uporabnik

Napisal/-a cvicek1 To okt 17, 2006 5:24 pm

aha...ql!kaj a paše tut iz drugih masšin al kko? ej nimam blage veze glede tega zato ne se smejat! ... Mad pa dj mau cene povej! k se mi tut sanja ne kok $$ ? :) ... a bi bila še potrebna kakšna druga predelava, če bi to hotel vgradit? al kako in kaki bi bili še dodatni stroški??? hvala !

l.p. mile

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar To okt 17, 2006 6:22 pm

Ja vsak glih ne paše, sointerculerji različnih dimenzij, a sploh veš kako ta stvar približno zgleda? Da se jih pa kar nekaj namontirat, oz. odvisno koliko placa maš in kako bi speljal cevi do njega, da jih nebi preveč zvijal...
BMW E46

cvicek1
Nov uporabnik

Napisal/-a cvicek1 To okt 17, 2006 6:32 pm

... :) ja neki sm po bolhi gledu ja 10ksit + so rabljeni neki .... ja zdj vem kako približno zgleda :) nekakšen hladilnik - keler :) ... k nj bi hladil zrak iz turbine v frgazor ? :) če sm prou zasledil info!? ...hm in kako nj bi to prdobl na moči? ... a se tist more še s čim dodatno hladit kak ventilator al kako ? .... namontiraš pač kjer imaš plac pod havbo? in speleš cevi? ... ka pa tehnični pa to? :) ...
hvala! l.p. mile

leoCar
Poznavalec foruma

Napisal/-a leoCar To okt 17, 2006 6:36 pm

Najbolše če kje dobiš original od trojke TDIja ki bo sigurno dobro pasal za odbijač pri hladilniku, pol pa še rabiš cevi. Tale interculer se ne hladi z nobeno tekočino, obstajajo pa tudi taki ki se.
BMW E46

cvicek1
Nov uporabnik

Napisal/-a cvicek1 To okt 17, 2006 6:47 pm

aha... hvala! zdj smo mi zadeve že mau bl jasne! :) ... kaj misliš da je možno da bo šlo za 10hp - gor ? al ne ? ... aja kaj pa tehnični pregledi pa to ?

l.p. mile

leoCar
Poznavalec foruma

Napisal/-a leoCar To okt 17, 2006 6:53 pm

Ja če bo originalen pol nima kaj bit, tipi tako ali tako ne vedo če ma navaden TDjaš interculer, saj se sploh ne vidi ker je vgrajen nekje za odbijačem polek hladilnika, edino cevi se bodo videle od turbine do inter. pa nazaj do mašine oz sesalnega kolektorja.
BMW E46

cvicek1
Nov uporabnik

Napisal/-a cvicek1 To okt 17, 2006 6:59 pm

aha ql ... aja en se glih tule prodaja : http://www.bolha.com/oglas1873677 ...
aja pa vidm da si iz prekmurja ?! so ti znani kj črenjševci ? sei sploh ne wem če sm prou napisal? :)

l.p. mile

leoCar
Poznavalec foruma

Napisal/-a leoCar To okt 17, 2006 7:09 pm

Seveda so mi znani Črenšovci zakaj pa?
Vprašaj kaj vse ti da zraven, če da še cevi pol je OK pol samo vgradiš
BMW E46

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad To okt 17, 2006 8:21 pm

cvicek1 je napisal/-a:aha...ql!kaj a paše tut iz drugih masšin al kko? ej nimam blage veze glede tega zato ne se smejat! ... Mad pa dj mau cene povej! k se mi tut sanja ne kok $$ ? :) ... a bi bila še potrebna kakšna druga predelava, če bi to hotel vgradit? al kako in kaki bi bili še dodatni stroški??? hvala !

l.p. mile
... Kopron je to delal vprašaj njega vsekakor ti bo več povedal kot ti lahko jaz... v praksi bi moral ti mehansko dvigniti tlak na turbini po posegu ker ti tlak zaradi upora pade ne vem koliko bi pridobil samo z Intercoolerjem mislim pa, da je pri motorjih z ali brez nekje 20 % razlike moral bi dvigniti še tlak goriva in mogoče tudi Bosch pumpo cevi za zrak regulator tlaka ... pa Kopron je menjal na svojemu še par delov in glede na to kako mu gre se kar obrni na njega boš najprej dobil info o tem kar rabiš ... Intercooler od petke ti dam za 5000 sit mislim da ima Kopron. nekaj podobnega gor če ne bo že on povedal, dva druga I.c-ja sta po 10000 sit tistega od Coswortha pa ne dam izpod 300 eur ker za take rabljene iščejo okrog 600 eur in ga bom mogoče nekoč še sam rabil ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

cvicek1
Nov uporabnik

Napisal/-a cvicek1 To okt 17, 2006 8:30 pm

leoCar je napisal/-a:Seveda so mi znani Črenšovci zakaj pa?
Vprašaj kaj vse ti da zraven, če da še cevi pol je OK pol samo vgradiš

...mogoče ti je tm znan priimek Litrop ? samo tak vprašam? ... unga u sl.k. bom jutr poklical pa vprašal! drugače mam še itak časa dva tedna!se bom še pozanimal preko Kopron-a! ...... :) ..... Mad a se lahko to pošlje kj po pošti ?

hvala!

l.p. mile

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad To okt 17, 2006 8:54 pm

... Povprašaj Boštjana Koprona o tem kar rabiš pol mi v predal pošlji sporočilo boštjan itak ve kaj imam doma ker sva kolega in se obiskujeva po pošti ti lahko pošljem ko izveš katerega bi ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov