l.p. mile
... Kopron je to delal vprašaj njega vsekakor ti bo več povedal kot ti lahko jaz... v praksi bi moral ti mehansko dvigniti tlak na turbini po posegu ker ti tlak zaradi upora pade ne vem koliko bi pridobil samo z Intercoolerjem mislim pa, da je pri motorjih z ali brez nekje 20 % razlike moral bi dvigniti še tlak goriva in mogoče tudi Bosch pumpo cevi za zrak regulator tlaka ... pa Kopron je menjal na svojemu še par delov in glede na to kako mu gre se kar obrni na njega boš najprej dobil info o tem kar rabiš ... Intercooler od petke ti dam za 5000 sit mislim da ima Kopron. nekaj podobnega gor če ne bo že on povedal, dva druga I.c-ja sta po 10000 sit tistega od Coswortha pa ne dam izpod 300 eur ker za take rabljene iščejo okrog 600 eur in ga bom mogoče nekoč še sam rabil ... L.p. Madcvicek1 je napisal/-a:aha...ql!kaj a paše tut iz drugih masšin al kko? ej nimam blage veze glede tega zato ne se smejat! ... Mad pa dj mau cene povej! k se mi tut sanja ne kok $$ ?... a bi bila še potrebna kakšna druga predelava, če bi to hotel vgradit? al kako in kaki bi bili še dodatni stroški??? hvala !
l.p. mile
leoCar je napisal/-a:Seveda so mi znani Črenšovci zakaj pa?
Vprašaj kaj vse ti da zraven, če da še cevi pol je OK pol samo vgradiš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov