...BOX roxShineR je napisal/-a:BMC CDA rox

ShineR je napisal/-a:BMC CDA rox
... ja to je Box od BMC-ja mislim, da je za vse avte ena od bolj posrečenih izvedb mora pa bit prav montirana in lahko pričakuješ prirastek do 5 km na visokih obratih spodaj pa mogoče malenkost slabši navorian je napisal/-a:ShineR je napisal/-a:BMC CDA rox
Mislis da je kaj efekta pri performancu avta (konkretno Alfa Romeo GT, 2.0jts). Ta filter sm nasu za moj model avta/motorja.
http://www.bmcairfilter.com/VisDetail.asp?ID=215
Mad je napisal/-a:... ja to je Box od BMC-ja mislim, da je za vse avte ena od bolj posrečenih izvedb mora pa bit prav montirana in lahko pričakuješ prirastek do 5 km na visokih obratih spodaj pa mogoče malenkost slabši navorian je napisal/-a:ShineR je napisal/-a:BMC CDA rox
Mislis da je kaj efekta pri performancu avta (konkretno Alfa Romeo GT, 2.0jts). Ta filter sm nasu za moj model avta/motorja.
http://www.bmcairfilter.com/VisDetail.asp?ID=215kar pa te glede na sound, ki ga spušča niti ne bo oviralo oziroma bo feeling da gre bolje ... L.p. Mad
... mislim da si ne more privoščit napisat kazen ker ti manjka pol škatle ali pa ker imaš okrog cevi napin filtrirni filc :P :P :P če tuli ti lahko da kvečjemu opozorilo in če rečeš da si takega že kupil in se pač ne spoznaš na te stvari ... Kaj vsi lastniki Honde Integre plačajo vsako zaustavitev 30000 sit ? Namreč tam je serijsko montiran K&N v filter boxuŽVal je napisal/-a:Kopron, glede home made filtrov. To je čista ilegala, ne ?
Mogoče kdo ve približne kazni ? Ker jaz mam tudi home made filter gor in me zanima za kolko bi me policija opalila če zvejo.
...kaj pa če začneš jokat ?ShineR je napisal/-a:kazen za nehomologiran športni filter oz. za karkoli ki ni serijsko na avtu in ni homologirano je ista - 100.000 sit
@mad - če policaju rečeš da se na te stvari ne spoznaš in da si takega že kupil ti mirno odvrne da je to tvoj problem in naprej piše kazen. tko to pač je...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov