če boš spuščal več kot 35 mm obvezno menjati vzmeti!!!
ali pa zamenjaj avto pa ne boš imel teh problemov(tako kot jaz)

lep pozdrav!!
Nasty je napisal/-a:nejko307;
saj se avto v vsakem primeru zniža z vzmetmi. Ne glede, a to za 35mm, ali 60/40mm.
Tu se ne gre za posedanje ampak kvaliteti vožnje, apex je za take, ki jim je važno samo, da je avto nizek. Posede se pa čist vsaka vzmet, ene bolj ene manj. Drugač pa sem imel v audiju H&R. pol v drugem audiju apex, nato pa sem dal v ibizo spet H&R, ker je vožnja s slednjimi neprimerljivo boljša, čeprav ne bi imel nič proti, če se bi še malo posedle.sport je napisal/-a:Vsi ki ste napisal da so apexi šrot me prov zanima kok od vas je mel dejansko te fedre.
Mel sem jih gor več kot 4 leta + zdele mi je avto stal pol leta pa se niso še nič posedli.
Mam pa zdej na drugem avto H&R fedre pa so občutno mehkejši kot apexi.
L.P.
coffa06 je napisal/-a:Tu se ne gre za posedanje ampak kvaliteti vožnje, apex je za take, ki jim je važno samo, da je avto nizek. Posede se pa čist vsaka vzmet, ene bolj ene manj. Drugač pa sem imel v audiju H&R. pol v drugem audiju apex, nato pa sem dal v ibizo spet H&R, ker je vožnja s slednjimi neprimerljivo boljša, čeprav ne bi imel nič proti, če se bi še malo posedle.sport je napisal/-a:Vsi ki ste napisal da so apexi šrot me prov zanima kok od vas je mel dejansko te fedre.
Mel sem jih gor več kot 4 leta + zdele mi je avto stal pol leta pa se niso še nič posedli.
Mam pa zdej na drugem avto H&R fedre pa so občutno mehkejši kot apexi.
L.P.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost