DonFilipo je napisal/-a:Na ebayu si kupi kabel za VAGa, potegni si software z torenta in se lahko igras kolko hoces. Nacipas, manj, ali vec, vrnes na staro, preveris podatke o motorju....
Jst sm nasga cliota dvignu na 133KM, sam je po moje malo prevec in razlisljam da ga vrnem na tovarniskih 105.
evilson je napisal/-a:Ali je imel kdo. oz. ima chipan motor 1.8T 150KM na 190KM? Jaz imam svojega passata namrec namen chipat.... Kaksne izkusnje.. se ful pozna, se splaca ?
Hvala in lp,
Matej
... 210 km 1.8 T mi ne gre toliko po klimatroniku ti imaš dosti vetra v hrbet!!! Hy Cicero - please slike slike slike - pa pošlji mi jih na mejl !!! L.p. MaxCicero je napisal/-a:Cejko je napisal/-a:evilson je napisal/-a:Ali je imel kdo. oz. ima chipan motor 1.8T 150KM na 190KM? Jaz imam svojega passata namrec namen chipat.... Kaksne izkusnje.. se ful pozna, se splaca ?
Hvala in lp,
Matej
drgač pa končna 253km/h po klimatroniku.
lp
Po triglavu navzdol res !
Če boš še srednji lonec pa katalizator odstranil boš imel tisti trikotnik od traction kontrole vedno prižgan!!! z prvim pogonom gre oziroma je občutek super jaz imam 4x4 pa malo manj agresivno pospešuje je pa skozi ovinke lepše tiščat ... 1.8 T je dober motor jaz imam 70000 km za seboj po čipanju nikoli ga ne šparam in gre dobro pije malo pa še kvari se ne ... odkar je odpadel dol katalizator je dosti bolj divji samo tudi poraba je šla precej gor za cca 3.5 litra benza /100km je pa bolj odziven končna je ostala ista ...evilson je napisal/-a:Zanima me predvsem razlika prej in potem. Zdej imam 150KM, po cipanju naj bi jih mel 190KM. In me zanima ce se je kdo vozu z 150KM 18T pa pol ko je biv chipan na 190KM?
Lp,
Matej
ABT jevi podatki za tvoje konje ...Cejko je napisal/-a:sj sm napisou po klimatroniku.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov