Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

lukavr6
Nov uporabnik

Re: nastavljivo podvozje za hondo civic

Napisal/-a lukavr6 Če jan 20, 2011 8:27 am

ta technix so na ebayu nove okol 170 evrov (brez vez pa tega), in glede na to da je to najbol podn roba, bi jaz novo kupu, ker rablene so vprašljive. maš pa kr neki teh variant, recimo tut že omenjene raceland, ki so pa tut tm nekje cena. te gewinde so trde k p*****a, pa ne delajo lih neki tko k bi mogle. in ja, nisem tega nekje slišu ampak je sprobano.

drgač pa dobiš konije nastavljive po trdoti, s fedri ki spustijo kolikor pač zbereš za 600 evrov, al pa koni gewinde (tut trdota) za okol 1000, kar pa bi ti priporočal ker sem jaz zelo zadovoljen z njimi.

lp

Uporabniški avatar
stony
Novinec

Napisal/-a stony Če jan 20, 2011 8:43 am

Eno neumesno vprašanje glede homologacije...
Se pravi, če imaš gewinde+tuv in greš z njimi na homologacijo, ti bojo vpisali v homologacijski kartonček številke z feder ne pa z ohišja gewind?

Uporabniški avatar
RoShO
Nov uporabnik

Kraj: ilirska bistrica

Napisal/-a RoShO Če jan 20, 2011 5:45 pm

ta tehicx pa sploh niso trde na bivsi hondi sem jih imel in se ko sm jih kupoval je ustayl reku da nebom slucajno razocaran da ker dosti trse od originala niso in res niso bile neravnine so požirale enkratno za to ceno trbe so nekje tolk k vogtland fedre na org amortizerjih al pa vti fedre na org amortizerjih
[img][http://img293.imageshack.us/img293/4496/vtakgraphs.gif/img]

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe jan 20, 2012 8:34 am

@RoShO pusti podvozje, malo si tukaj preberi http://sl.wikipedia.org/wiki/Lo%C4%8Dilo
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov