Ne vem, odloči se sam. Sm, če že delaš tuning pa styling, pol nared tko, da boš mel komu za pokazat. Ne pa da ti bo štumf visel čez cev ko boš havbo odpru

FLINK je napisal/-a:Jst mam twingota pa nism benga sportnega filtra not dajal! Tak nacin uporabljajo vsi avti k naprimer tekmujejo pa to! Probej!
LP
Omelo je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Jst mam twingota pa nism benga sportnega filtra not dajal! Tak nacin uporabljajo vsi avti k naprimer tekmujejo pa to! Probej!
LP
Pa še nekej. Ena traparija ke si jo napisou. Da nimajo filtra notr, tisti ke tekmujejo. Mal si traparijo napisou a? Poznam kr neki folka, pa mi vrjem da majo vsi komplet kite s športnim filtrom in alu cevmi notr. Od Seicento pokala naprej...
Ne vem kje si to pobrau. Sm pa 100%, da s tem kvariš avto, ker ne filtriraš majhnih delcev prahu. Sigurno gre čez nekajkrat več prahu kot čez filter.
Sej, če si se tako odloču, pol mej. Sm še enkrat da ti ne bo pol žou.
Se pa strinjam, da je lepo, če maš kkšno stvar doma narjeno. Sm ne tko pomembno... Styling še, tuning je pa bolj da prepustiš tistim, ke te stvari poznajo.
BTW: Dons sm v Nm opazu enga mal tmnejše modrga twingota, trebanjska registracija se mi zdi. Tko fletno poštiman.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost