in če jih navrtaš, kaj so še vedno dovolj trdni? ne vozim ravno "penzionistično" tko da nočem da mi kje kaj odleti.
poglej kako so narejeni tisti izdelani od simoni racing pa jih posnemajswrt je napisal/-a:saj to me skrbi da bi se slučajno kaj zvili zaradi segrevanja-ohlajanja.zato je treba met ustrezen materjal.
in če jih navrtaš, kaj so še vedno dovolj trdni? ne vozim ravno "penzionistično" tko da nočem da mi kje kaj odleti.
_Pancho_ je napisal/-a:Kupiš nove vijake, ki so od originalnih daljši za debelino distančnika (20mm distančnik - 20mm daljši vijak).
monster_d je napisal/-a:pri distancnikih vecjih mer oz debelin, se najprej distancnik z sraufi privijaci na pesto, felga pa se privijaci na distancnik, torej mas v bisvtu 8srafof za eno stran.
Tam 20mm bi se slo pomoje cist ok z daljsimi vijaki, oz usaj jaz sem mel na zadnji osi na usaki strani tolko, pa ni nic poknalo![]()
Dejstvo pa je da daljsi kot je srauf prej poci.
yugo_tuning je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:pri distancnikih vecjih mer oz debelin, se najprej distancnik z sraufi privijaci na pesto, felga pa se privijaci na distancnik, torej mas v bisvtu 8srafof za eno stran.
Tam 20mm bi se slo pomoje cist ok z daljsimi vijaki, oz usaj jaz sem mel na zadnji osi na usaki strani tolko, pa ni nic poknalo![]()
Dejstvo pa je da daljsi kot je srauf prej poci.
po moji logiki tud tako....sam Dariooo....to imaš 8 lukenj na distančniku ne pa na feltni!
mega_ne je napisal/-a:tudi mene nekaj zanima. kateri material naj kupim za distančnike "Tip C" (dvakrat privijačeni) - feltna pride v distančnik in distančnik na disk/boben. vsaka informacija dobrodošla (tudi kje naj dobim).
swrt je napisal/-a:mene zanima pa naslednje: bi ti distančniki pašali tudi na original platišča od s16? verjetno bi moglo it skupi samo glavo od vijaka bi mogu postružit pa centrirno podložko bi mogu dat. imam prav?
http://www.enaa.com/oddelki/mojAvto/izd_1138_MA412827_SET_za_1_platisce_Peugeot__Citroen
mega_ne je napisal/-a:tudi mene nekaj zanima. kateri material naj kupim za distančnike "Tip C" (dvakrat privijačeni) - feltna pride v distančnik in distančnik na disk/boben. vsaka informacija dobrodošla (tudi kje naj dobim).
... 2 x vijačeno bi priporočal nekomu, ki gre v extrem 50+ mm pa še to ne bi na pamet - obstajajo za kupit kiti, tako da si siguren - za vse tiste ki se igrajo od 5 do 25 mm kar prenese današnji avtomobil brez problema pa navaden aluminij - sesedel se ne bo centrirni konus peste in vijaki pa itak nosijo vso silo in če bo kupil pri vulkanizerju so že takoalitako predimenzinirani ... L.p. Madmega_ne je napisal/-a:torej kater material - jeklo, alu (letalski...)? ali samo navrtam luknje in kupim 60mm vijake, al je boljš 2x vijačeno? kako mate kaj narejeno?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov