... odvisno katere ploščice - Pagid blue ne boš zradiral če jih ni Max v 36000 km ! L.p. Madphoebus je napisal/-a:Heh najbolš je ko zamenjaš navadne za narezane in se čudiš, zakaj tako hitro radira ploščice
... Ne boš verjel rabi se oboje minimalno - stane pa ploščica 50 eur - sprednje - dve levi disk dve desni disk torej 200 eurbass je napisal/-a:...boš pa diske toliko prej menjal!
DrSaso je napisal/-a:Mene tudi zanima, kje bi dobil pod šifro ugodno po videzu športne diske in da ne delujejo slabše od navadnih (beri original). Avto je pa mondeo mk2 karavan.
Cena za športne EBC je 216€, za navadne pa 86€.
Pa še eno vprašanje-koliko je razlike med original diskom in EBC navadnim-a se splača?
Hvala za vaše nasvete.
LP,
Sašo
... Tarox so okrog 180 eur a sem jih parkrat menjaval ker so se zvili CTF poglej a po moje so tam tam za moje 285mm x 25 je bila cena 300 eur so jih pa vredni nobenih problemov kar želiš narediti prenese tudi 240 - 0 brez problemov ... L.p. MadDrSaso je napisal/-a:DrSaso je napisal/-a:Mene tudi zanima, kje bi dobil pod šifro ugodno po videzu športne diske in da ne delujejo slabše od navadnih (beri original). Avto je pa mondeo mk2 karavan.
Cena za športne EBC je 216€, za navadne pa 86€.
Pa še eno vprašanje-koliko je razlike med original diskom in EBC navadnim-a se splača?
Hvala za vaše nasvete.
LP,
Sašo
A lahko kdo še men svetuje, če obstaja cenejša varijanta ali je EBC najcenejši.
Lp,
Sašo
...prvo menjaj olje - ker če se ti pregreva je verjetno že staro pa daj notri dot 5 ali vsaj dot 4 + ... pol probaj z menjavo ploščic a tiste, ki si jih ti omenil bi rabile tudi diske športne - drugače pa bo če boš dal Ferodo racing ploščice pojedle ti bodo diske sicer resnično prej ker so trde a bremzale bodo fenomenalno tudi z navadnimi diski ... L.p. Madspeedfreak je napisal/-a:Kaj pa ebc green stuff na serijske diske, je opazna razlika ali je boljse nabaviti se diske? Avto je corsa C in najveji problem je sama odzivnost zavor, ker primejo zelo mehko in pozno, js mam pa osebno rad grob in hiter odziv, pa še pregrevajo se preveč...kaksni nasveti kaj naj storim?
Mad je napisal/-a:...prvo menjaj olje - ker če se ti pregreva je verjetno že staro pa daj notri dot 5 ali vsaj dot 4 + ... pol probaj z menjavo ploščic a tiste, ki si jih ti omenil bi rabile tudi diske športne - drugače pa bo če boš dal Ferodo racing ploščice pojedle ti bodo diske sicer resnično prej ker so trde a bremzale bodo fenomenalno tudi z navadnimi diski ... L.p. Madspeedfreak je napisal/-a:Kaj pa ebc green stuff na serijske diske, je opazna razlika ali je boljse nabaviti se diske? Avto je corsa C in najveji problem je sama odzivnost zavor, ker primejo zelo mehko in pozno, js mam pa osebno rad grob in hiter odziv, pa še pregrevajo se preveč...kaksni nasveti kaj naj storim?
speedfreak je napisal/-a:Kaj pa ebc green stuff na serijske diske, je opazna razlika ali je boljse nabaviti se diske? Avto je corsa C in najveji problem je sama odzivnost zavor, ker primejo zelo mehko in pozno, js mam pa osebno rad grob in hiter odziv, pa še pregrevajo se preveč...kaksni nasveti kaj naj storim?
... Sorry izgleda da prenavlja stran ... tel št : 031/540-383 Aleš ...DrSaso je napisal/-a:Mad a imaš kakšno telefonsko cifro ali pa drug net naslov, ker tale ki si ga dal je samo nek intro pol pa ni nič. Pa tudi kliknt se nikamor ne da.
LP,
Sašo
... ne ni res dobro primejo takoj so pa precej bolj glasne bolj trde in zdržijo dosti pretiravanja recimo da greš en cm čez zadnjo cifro na audijevem števcu pa ti piše tabla omejitev 100 Km/h in 900 m do cestninske postaje ti se pa ustaviš do mitnice skoraj normalnocr33p je napisal/-a:Kul. 2500 mam jaz. Pa so mi odlicne. DS3000 mi je prodajalec odsvetoval, ker jih je treba precej bolj ogret, da dobro primejo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov