Hoyt je napisal/-a:Pero je napisal/-a:Hoyt je napisal/-a:Pero je napisal/-a:Hoyt je napisal/-a:kaj pa je tako drago pri NOS "kompletu"?? sej, kaj sploh rabiš? flašo, ventile, cevi, gumb, števc, še kej?
stane ker ni tako simpl kot izgleda. Vsak zna bit pameten po forumih in vse vedet, dejansko pa večina ni nikoli nobenega avta resno predelala.
sori, ampak kaj si sploh povedal s tem postom ?? me pač zanima kaj je tolk dragega na tem sistemu pa me vsi sam neki zajebavate
Hotel sem povedat da stvar ni tako preprosta kot izgleda. Ni dovolj da imaš samo robo, treba je še vgradit in nastavit, to pa tudi nekaj stane. Ali se boš sam učil na svojih napakah in uničeval motorje ali boš dal komu ki se na to spozna. Kaj bo na koncu ceneje?
V Evropi je cena vgrajenega sistema ki deluje nekje okoli 1000 Eurov.
ti si reku, da stane ker ni simpl. mene pa zanima KAJ (!!!) tolk stane, da nanesejo neke prčkarije in cevi pa flaša čez 100 jurjev
PLAČA SE ZNANJE!!! Nekdo je porabil ure in ure v delavnici, da je prišel do nastavitev in sistema, ki deluje. Uprašanje koliko materiala je potrošil, koliko motorjev uničil... In ti sedaj pričakuješ, da ti bo nekdo, ki se je učil na lastnih napakah sedaj vse svoje znanje kar tako predal!? To je tisto kar se tukaj plača!
Sam se ukvarjam z računalništvom. Tukaj je pesem zelo podobna. Pripelje stranka računalnik v servis. Zadevo popraviš v pol ure in zakasiraš npr. 5000 SIT. Potem pa se vsi bunijo koliko računaš na uro. Ja ljudje božji, pa popravte zadevo sami, če znate. Jaz nisem "fizikalac", da bi lahko računal "na uro". Jaz tržim svoje znanje!
Če ste vsi tako pametni, vsi veste kaj je potrebno pri instalaciji NOS-a, ja potem pa brž v garažo pa montirat