Si pomislu, da mogoče pa voznik Audija ni do konca stisnu avta?

Pa smo spet tleian je napisal/-a:Ta je hudaAudi vs Getz ! YES!!
Si pomislu, da mogoče pa voznik Audija ni do konca stisnu avta?![]()
ian je napisal/-a: Si pomislu, da mogoče pa voznik Audija ni do konca stisnu avta?![]()
Kritik je napisal/-a:ian je napisal/-a: Si pomislu, da mogoče pa voznik Audija ni do konca stisnu avta?![]()
Nisem, ker je tip tiščal gas v poden, tako kot jestJe pa nekaj drugega:
Razmerje masa / moč AUDI je 1450kg/115KM = 12,6 kg/KM, GETZ 1100kg/97KM=11,3kg/KM
Mase so za prazna vozila :P Tip je bil sam v avtu, midva pa 2 in še nekaj prtljage + klima :P
ddarjo je napisal/-a:odločamo se za nakup avtomobila za mami, pa v opciji je tudi hyundai getz. pa me zaima kako ste zadovljni (kakovost, poraba goriva v povprečju , olja, a se kej kvari , ma ksne napake)? zdej zanima me tudi mašina a je 1.1 ( 66 KM) , zelo prešvoh, al je boljša opcija 1.4. (97 KM)? ma kdo izkusnje z obema motorjema? prosil bi za kakšne nasvete, hvala vam
ddarjo je napisal/-a:odločamo se za nakup avtomobila za mami, pa v opciji je tudi hyundai getz. pa me zaima kako ste zadovljni (kakovost, poraba goriva v povprečju , olja, a se kej kvari , ma ksne napake)? zdej zanima me tudi mašina a je 1.1 ( 66 KM) , zelo prešvoh, al je boljša opcija 1.4. (97 KM)? ma kdo izkusnje z obema motorjema? prosil bi za kakšne nasvete, hvala vam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov