gregaVW je napisal/-a:Ohoj. Hja z lukanom sem pa jaz govoril v torek, me hočejo na vsak način zvabit na šolanje za popravilo CR (skupni vod) sistemovPišuka dobro si unovčil gred.
@Tado, zate mam pa odlično turbino kkk k24 ki bi odlično pihala v tvoj kolektor![]()
samo na žalost kot so ti že povedali to nebo dolgo šlo, saj je razlika med navadnim SD in TD kar velika. lp
@kopron, ko bo pa kaj časa se pa kaj oglasim da kako rečemo. lp vsem
kopron je napisal/-a:Se pa je resda Opel precej potrudil takrat z onimi OPC vozilci , ko je imel čez 100 Hp / L pri Dizlu.
No, dandanes je precej blizu tudi BMW, pa še SAAB se je tudi precej potrudil.
Vendar jim še manjka, marsikaj , ...![]()
... ja kot sem že nekomu pred časom napisal : poznam mehanika iz Kopra, ki ti bo vgradil vse potrebne kose not v motor in jih ima mimogrede že doma (intercooler turbino karterin ostalo)... L.p.Tado85 je napisal/-a:Nisem še hotel prekiniti debate. Ima kdo mogoče še kakšne napotke kako se zadeve lotim še kako drugače, kako pridobim kakšnih 10 - 20 konjev čim ceneje?
kopron je napisal/-a:
Izkoristek se ne ( ne more ) poveča(t), bolj odziven,uporaben, zmogljiv postane le z variabilno Turbino, precej pa pomaga le še izpušni kolektor, ki pač mora biti prave oblike , vse ostalo je brez pravega učinka![]()
.
Lp,
by K + B
jernej1976 je napisal/-a:no jst pa sem lastnik enega izmed teh motorjev v golfu 2..... 1.6GTD intercooler ki ima 59KW oz. 82Km... in me zanima kot navaja 'kopron' koliko bi pridobil ce bi dal v ta motor odmicno gred od golfa 3 - 110Km bi se kaj se poznalo ali niti ne toliko ? ? ? ?
bom pa dal zdele spomladi se turbinco dal lepo postimat ki me pride okoli 300evrckov pri Beja - Medvode...
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov