Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Ali imaste katalizator gor ali ne?

Imam
43
69%
Nimam
19
31%

Skupaj glasov : 62

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM To avg 21, 2007 1:51 pm

Še pa nisi tehničnega delal.. Ko boš tehnični delal povej, če bo šlo skozi...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 To avg 21, 2007 2:03 pm

Na avtu imam kar tri katalizatorje! Zvok je vseeno globok in glasen moči mu pa tudi ne manjka!

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 To avg 21, 2007 2:53 pm

JAooooo kaj vse se folk danes domisli, no ko že tako sprašujejo bom pa še jaz vprašal a imate Okrogel volan v svojem vozilu :?: :shock: :shock: jaz imam letalske komande :-P : :noro shock: Kako je pa to dobro in še avtopilota!

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM To avg 21, 2007 3:36 pm

:lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N To avg 21, 2007 3:39 pm

Ivan36 je napisal/-a:JAooooo kaj vse se folk danes domisli, no ko že tako sprašujejo bom pa še jaz vprašal a imate Okrogel volan v svojem vozilu :?: :shock: :shock: jaz imam letalske komande :-P : :noro shock: Kako je pa to dobro in še avtopilota!

si teu rect avtovoznika :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Extreme N

__PeTeR__
Novinec

Napisal/-a __PeTeR__ To avg 21, 2007 4:17 pm

Ivan36 to vprašanje ni kr tko brezveze ampak iz tuning stališča, če te pa tema ne zanima ti pa tud ni treba brat in kritizirat, drugač pa mene boli falus kak volan maš ti, zarad mene če je štirioglat....matr eni pa res znate vzdušje pokvarit na forumu...

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

Napisal/-a strmi To avg 21, 2007 4:42 pm

brez razlike pri moči, sam pretok je večji, zato tut pokanje iz druge v tretjo. (juhu nism edini) . je pa blo treba lučko ugasnit.
drgač pa dvomim da bi me spustli še zdej ko merijo na tehničnih skoz, tut če bi z kakimi preparati za zmanjšanje emisij probal, ker po moje dedec pogleda gor če maš kat, pa tut ne poznam kakega frika ki bi lohk tester za pline okrog prinesel, razen če si je dal delat dupli izpuh, pa je skoz drugo cev spustu manj plinov :lol: ha ha ha

pa kat ni tak simpl pred tehničnim gor dat pa pol dol. Morš imet na eni strani privarjenega, in je pol čist glupo met dvojne kolektor hlače al pa duple spojke, ne vem, js sm ga pri ibizi dol dau sam zato ker sm meu sam cev brez demferjev

pa tut se mi poraja vprašanje: kaj pa izredni tehnični?
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

__PeTeR__
Novinec

Napisal/-a __PeTeR__ To avg 21, 2007 4:57 pm

OK, pol kolkr sm vas use skupi zastopu je najbolš kat. kr pri miru stit, sploh če se lohk kej elektronika zjebe zarad sond, tist pokanje iz cevi bom pa tud počas pozabu hehehehehe :D pa še del maš pred vsakim tehničnim, še večje sranje pa je če se ti policaj ko te ustat pod avto steguje pa vid da fali :? sploh zdej ko so tk firbčni...

Uporabniški avatar
ludvik
Novinec

Napisal/-a ludvik To avg 21, 2007 6:00 pm

Pred tehničnim bom ga gor dal.Sedaj pa mam gor en prazen katalizator.Policija pa ti nemore merit ispuh na licu mesta kolko vsaj vem,mogoče se motim.Če pa tudi ,ti je pač crknil.Ti ne moreš vedet če ti kat. dela vredu ali ne.

suhokranjec
Novinec

Napisal/-a suhokranjec To avg 21, 2007 6:10 pm

Te pa vzamejo s sabo na tehničnega. Marsikaj se lahk kar tako pokvari, vse pa se konča z: Vozilo ni opravilo tehničnega pregleda, sledi odvzem registrskih.
L.P.

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To avg 21, 2007 6:43 pm

BMK brez kata se bom vozil dokler v ameriki ne pospravjo iz cest vseh j**c v8 itd.... matr sm u evrop gledajo te pline pa nevem kaj.. u usa pa nč.. naj tam mal reda nardijo.

tko da brez kat. je boljši zvok( tud brez športnega lonca)

Uporabniški avatar
ludvik
Novinec

Napisal/-a ludvik To avg 21, 2007 8:56 pm

suhokranjec je napisal/-a:Te pa vzamejo s sabo na tehničnega. Marsikaj se lahk kar tako pokvari, vse pa se konča z: Vozilo ni opravilo tehničnega pregleda, sledi odvzem registrskih.

Že nekaj časa nazaj je ena ustanova (ne pri nas)delala glih raziskavo okrog ispravnosti katalizatorja na vozilih in je bilo ugotovljeno da 18% vozil ni opravilo test na pline.In kaj mislite da je pri nas drugače.Policija pa naj bi bolj pregledovali druge stvari.Ne samo če maš zlizane gume ampak, če maš pravilni tlak v njih itd.Sicer pa kaj bo policija kontrolo delala, če pa 90% od njih ne pozna razliko med zimsko in letno gumo.To sem sam doživel.

Uporabniški avatar
marinaio
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a marinaio To avg 21, 2007 9:14 pm

kaj pa športni katalizatorji...al so usi isti?? :?:

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 To avg 21, 2007 9:31 pm

MacTron je napisal/-a:imam 2x za vsak blok svojega... in fantje ne vem kako vi pridete brez cat-a cez tehnicnega... razen ce potem naknadno "sraufate" :idea:

hehe jaz mam tak nareto da 4 vijake odšraufam,katalizator nazaj gor tesnila s tesnilno maso namažem pa 4 vijake nazaj zategnem,vsa tehnika :P

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 To avg 21, 2007 9:33 pm

cruiser1 je napisal/-a:Na avtu imam kar tri katalizatorje! Zvok je vseeno globok in glasen moči mu pa tudi ne manjka!

in mi ti zdaj moremo kekse kupit zato al kaj? :lol:

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 To avg 21, 2007 9:42 pm

__PeTeR__ je napisal/-a:Ivan36 to vprašanje ni kr tko brezveze ampak iz tuning stališča, če te pa tema ne zanima ti pa tud ni treba brat in kritizirat, drugač pa mene boli falus kak volan maš ti, zarad mene če je štirioglat....matr eni pa res znate vzdušje pokvarit na forumu...

Ja tunig, če ima mašina več kot150km in ima ta tuning kakšen namen. NE pa onesneževnje okolja, joj ste eni zaostali.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr avg 22, 2007 7:25 am

andrej86 je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:Na avtu imam kar tri katalizatorje! Zvok je vseeno globok in glasen moči mu pa tudi ne manjka!

in mi ti zdaj moremo kekse kupit zato al kaj? :lol:

napacno razmisljas... fant je s tem hotel povedat da tudi tako mocni americani
ze skrbijo za samo okolje glede na st. cat ...in vem kako je pri V8 masinah :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

__PeTeR__
Novinec

Napisal/-a __PeTeR__ Sr avg 22, 2007 7:28 am

Media3 ne ti men zaostal, je ja boljš da si tih...vem da pride to bolj v poštev pri več KM, ampak če že gledamo usi dirkalni avti so brez vsega, ne sam brez kat. tud tisti razpadli yugeci na relijih. glede onesneževanja, pa se nej najprej v ameriki pobrigajo s tistimi V8 motorji, pa atomskimi elektrarnami, pa industrijo itd., pol začnim nam težit s temi prdeci ko zlo malo plina spusti v okolje proti onim prej naštetim. če je pa tk kritično, nej pa še na formule ruknejo gor demferje pa katalizatorje pa smo zmagal :D

Uporabniški avatar
ludvik
Novinec

Napisal/-a ludvik Sr avg 22, 2007 9:43 am

marinaio je napisal/-a:kaj pa športni katalizatorji...al so usi isti?? :?:

Na Reichhard-motorsport omenjajo z športnim kat.5km več, brez pa 7km.Vsaj za clioRS ll.Zdaj če je to res ,pa nevem.Nekaj malenkost se pozna pri meni na moči z konbinacijo z filtrom,posebej ko je zunanja temperatura v zraku nižja,pol pa občutno bolj vleče.Ker prej ko sem mel orginal filter not in z kat.nisem občutil razliko glede zunanje temperature okolice.Kolko sem jaz informirani se gleda baje po kubikaži avta.

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Sr avg 22, 2007 10:37 am

vepar je napisal/-a:BMK brez kata se bom vozil dokler v ameriki ne pospravjo iz cest vseh j**c v8 itd.... matr sm u evrop gledajo te pline pa nevem kaj.. u usa pa nč.. naj tam mal reda nardijo.

tko da brez kat. je boljši zvok( tud brez športnega lonca)

Točno tako. Jst sm tud videl včeraj kako je sosed smeti zakopal na vrti in fekalije speljal v bliznji potok. Zdej bom pa še jst tko delal. Upam da to mislenost hitro prevzamejo vsi, svet bo sigurno lepši :nae
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost