... Matija kaj DeCarbon Monotube so ti preslabi ? Bilstein so nekje med 420-440 eur cca. L.p. Madmloncar je napisal/-a:kakšne so cene koni oz bilstein amortizerjev? seveda za R5 GTT
Mad je napisal/-a:... Matija kaj DeCarbon Monotube so ti preslabi ? Bilstein so nekje med 420-440 eur cca. L.p. Madmloncar je napisal/-a:kakšne so cene koni oz bilstein amortizerjev? seveda za R5 GTT
Zodd je napisal/-a:meni je amortizer (turnsek) spustil avto kar vkljucuje da je prestavil salcki spredaj odrezal nekaj fedra (APEX) zadaj vse 4 amortizerje pa obnovil skrajsal in strsal avto je kot gokard drzi se res izjemno dobro jasno da je zelo trd sem pa zelo zadovoljen z njegovim delom avto je nizji za 7.5 cm
... Res je a odvisno tudi kaj želiš in koliko sredstev imaš na razpolago ... recimo 20% tršani amortizerji ohranijo udobje in so malo trši od originala kar pa se že pozna pri vožnji če imaš še kake Eibach ali podobne vzmeti gor ... 40 % tršanje originalnih pa postane nevozno do konca ... tudi zdržijo manj ker nimajo tako trde konstrukcije kakor recimo Koni Bilstein Spax ... vsekakor boljši pa so obnovljeni kakor prazni in izrabljeni ali celo poškodovani amortizerji ... in če tvoj budget pač ne dosega možnosti teh amortizerjev pač jemlješ to kot nek kompromis ... L.p. MadLoopz je napisal/-a:Jaz sem imel pri Vugi stršane amortizerje v kombinaciji z eibachi. Avto je bil trd ko p*****a, na lepi cesti sicer super, na slabi pa katastrofa. Avto je bil neudoben, volan živčen, pri zaviraju je poskakoval kot zmešan. Po dveh mesecih sem ga peljal nazaj in mu rekel naj ga povrne v originalno stanje. Vožnja je bila potem bistveno boljša, čez par mesecev, pa sem kupil komplet Koni sport in čeprav je 4x dražji od Vuginega dela, sem po prvi vožnji z njimi ugotovil zakaj. Pa v osnovi nisem bil nezadovoljen z Vuginim delom, samo enostavno se ne more primerjati s kompletom dobrih amortizerjev.
Za eibach se dobi na njihovi uradni strani papirje...smo dol potegneš...tako kot pri večini firmFreaK_22 je napisal/-a:Moraš vedet kaj kupuješ preko ebay, pazi da ima TUV certifikate če ne raje ne kupuj, sicer pa nevem zakaj si sploh kup apex če ga vsi na tem forumu popljuvajomoraš vedet ,da vsak avto bo trd z nižjimi fedrami.
Mad je napisal/-a:... Res je a odvisno tudi kaj želiš in koliko sredstev imaš na razpolago ... recimo 20% tršani amortizerji ohranijo udobje in so malo trši od originala kar pa se že pozna pri vožnji če imaš še kake Eibach ali podobne vzmeti gor ... 40 % tršanje originalnih pa postane nevozno do konca ... tudi zdržijo manj ker nimajo tako trde konstrukcije kakor recimo Koni Bilstein Spax ... vsekakor boljši pa so obnovljeni kakor prazni in izrabljeni ali celo poškodovani amortizerji ... in če tvoj budget pač ne dosega možnosti teh amortizerjev pač jemlješ to kot nek kompromis ... L.p. MadLoopz je napisal/-a:Jaz sem imel pri Vugi stršane amortizerje v kombinaciji z eibachi. Avto je bil trd ko p*****a, na lepi cesti sicer super, na slabi pa katastrofa. Avto je bil neudoben, volan živčen, pri zaviraju je poskakoval kot zmešan. Po dveh mesecih sem ga peljal nazaj in mu rekel naj ga povrne v originalno stanje. Vožnja je bila potem bistveno boljša, čez par mesecev, pa sem kupil komplet Koni sport in čeprav je 4x dražji od Vuginega dela, sem po prvi vožnji z njimi ugotovil zakaj. Pa v osnovi nisem bil nezadovoljen z Vuginim delom, samo enostavno se ne more primerjati s kompletom dobrih amortizerjev.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov