Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

krypton
Novinec

Napisal/-a krypton Po dec 10, 2007 6:57 pm

Jaz pa ti priporočam, da ostaneš na zdajšnih vzmeteh in kupiš recimo samo bilstein amortizerje.
Na svojem majčkeno močnejšem avtu sem mel h&r vzmeti in bilstein amortizerje, pa sem vse skupaj po eni sezoni vrgel dol. Razlog:
1: Na naših razdrapanih cestah nemogoča lega na cesti,
2. Udobje na psu
3. Čez čas ti začne v avtu vsaka plastika škripat.
4. Čez pol leta boš dobil izbuljene oči, ker moraš gledat na vsako jamo na cesti. :P

Žal mi je teh 700 evrov zato da sem 1 leto uničeval avto.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po dec 10, 2007 8:20 pm

slatncan je napisal/-a:kolko sem jaz seznanjen, če maš namen dat obnovit amortizerje, ti jih lahko tudi stršajo in znižajo za 2 cm...in to sem celo tu nekje na forumu prebral!

lp, slatncan

Kaj ti si mislu, da ti znižajo vodilo (štangico) al zunanji del za 2 cm, zato, ker štangico ti lahko zniža tud za več kot 2 cm.

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N To dec 11, 2007 10:34 am

visoka :D ampak se splaca ;) so ene izmed drazjih, ampak nobenega ne razocarajo. jih mam zdj 3 mesece gor.
Extreme N

RobertB
Nov uporabnik

Napisal/-a RobertB Po dec 17, 2007 3:10 pm

jst ti priporočam Köni

Kloner
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Kloner Po dec 17, 2007 4:17 pm

jaz imam Apex vzmeti nekje dve leti pa pol in mi ves ta čas služijo odlično...tak, da z moje strani lahko povem same dobre stvari o njih:)

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Po dec 17, 2007 4:52 pm

RobertB je napisal/-a:jst ti priporočam Köni

Bo kr Koni.
RiDe hArD

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po jan 28, 2008 5:03 pm

en3rgie je napisal/-a:LP evo se js bi neki uprasou glede mojga megana coupeja .. zdj mam original fedre gor .. rad bi dau pa sportne .. sam nevem kaj naj dam ..Apexe grajajo sam nevem zakaj .. bratranc jih je meu 3 leta na meganu a ni meu nobenih problemu .. ali pa eibach ..100 € so drazji sam pravjo da so bolsi .. tko da nvem .. zadj mam torzijo .. tko da rabm sam prva dva fedra .. pa bi prosu za pomoc kaj se mi splaca pa kaj ne !?
LP

Lp!!a to delaš zase al za druge??uzam tiste k teb najbol odgovarjajo;)js mam na svoji 5_ki apexove fedre in ti loh recm da so kr o.k.;)res pa da je h&r boljsi in drazji sam ni kj prevec opazne razlike;)tko da razmisli malo preden se bos spuscal v to!!;) Lp!!

Uporabniški avatar
kovach
Nov uporabnik

Kraj: Preserje

Napisal/-a kovach Po jan 28, 2008 5:38 pm

js mam tut apexe,mau je trd za po naših cestah,sam se pa čez ovinke bol pele :D
Cuore Sportivo
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost