stench je napisal/-a:Eibach so razred zase in to tudi plačaš, je pa res da je kvaliteta tudi nekaj na drugimi.
Če bi rad samo izgled (če hočeš še kaj več moraš tako ali tako menjat ali vsaj tršat amorzizerje) bo tudi KW ali FK več kot preve. Tako da komot vzameš KW, FK, vogltland, Weitec, HR so pa spet nekaj boljši in dražji.
kaWsk je napisal/-a:stench je napisal/-a:Eibach so razred zase in to tudi plačaš, je pa res da je kvaliteta tudi nekaj na drugimi.
Če bi rad samo izgled (če hočeš še kaj več moraš tako ali tako menjat ali vsaj tršat amorzizerje) bo tudi KW ali FK več kot preve. Tako da komot vzameš KW, FK, vogltland, Weitec, HR so pa spet nekaj boljši in dražji.
ko sem naročil KW gewinde, sem jih čakal samo zato ker so v tovarni imeli probleme z dobavo vzmeti iz Eibacha. Torej lahko sklepaš da je Kw pa eibach ista zadeva oz. ornk podobna
... Eibach dela mnogo vrst vzmeti ... za normalne uporabnike, za take ki hočejo malo več in tudi dirkalni program - za vsako znamko posebej imaš recimo za isto vozilo lahko vzmet ki lahko ima 70 Nm statičnega odpora pa 65 pa 60 pa 50 ... lahko je iste višine kot serijski nižji za 35 mm 50 mm 60mm kar želiš ... samo naročiti je treba ! Obstaja pa še en kup vzmeti istega ranga za spustiti vozilo, ki so cenejši ... a to ni to - The Will to win je samo eibach ... jaz vem zakaj - imel sem od Apexa Jamexa Sparco Weitec-a in samo z eibach imam tisti občutek da je vse ok, da nikoli ne striže fedrov, da jih ne zabija, da se avto ne posede neenakomerno , da ne pokajo oziroma se lomijo , da z časom ohranjajo svoje lastnosti ...da se počutim za volanom kot riba v vodi ... L.p. MadkaWsk je napisal/-a:ok, maš prow, KW je bolši
Nasty je napisal/-a:Mad;
"...samo z eibach imam tisti občutek da je vse ok...".
Občutki lahko varajo. Verjemi.
Tudi Eibach vzmeti, oziroma amortizer ti lahko zabije. Pa tudi
Eibach vzmeti pokajo.Tudi vzmeti H&R se posedajo neenakomerno.
Tudi H&R vzmeti, kot praviš "strižejo".
Tako, da govoričiti takole "kar po čež", nima smisla.
Poudarjam: ne trdim, da Eibach vzmeti niso dobre. Niso
pa tako brez napak, kot nekateri iz dneva v dan poudarjate.
Bil(i) sem(smo) v parih nemških podjetjih, ki se ukvarjajo s prodajo,
oziroma izdelavo športnih podvozij. Pa mi(nam) zadev niso opisali
ravno tako, kot si jih ti tukaj. Ne bom pisal kako in kaj je bilo. Je
predolgo. Bi bili pa presenečeni kaj so(nam) povedali.
Se pa strinjam, da ima vsak pravico povedati svoje mnenje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov