Gobavc je napisal/-a:MkV seveda. če govoriva o izvedbah Si oz. Champion. Zakaj misliš, da RSR ne optimira 90 konjske mašine na isto moč kot 105 konjske? Poglej, najbolje bo če pokličeš Matajža in ga samo povprašaš o razliki. Tudi jaz nisem verjel, dokler ni bilo težav.
...nekaj sem jaz tudi nasluhnil o tem prav za ta "si" paket - pri "conforline ali trendline" pa tega ni..samo skoraj ne morem verjet(tako kot je predhodnik zgoraj napisal, se je to pri "tasu" delalo)....kot sem že napisal imam 90 konjskega "conforline" čipanega od prvega dneva, sedaj 33 tisoč - dejansko nobenih problemov, kajti z letom 2006/2007 so te težave z "tresočimi vztrajniki" odpravili...
P.S. zaključek: je "švabom" ostalo teh slabših delov na zalogi, pa hajd gremo jih "slovenčkom" uturit pa en paket (SI) izmislit, pa šrot dat not, da ne bomo glih v smeti zmetal te dele.........samo kot že rečeno je probleme imel tudi turan, passat in audi(v manjši meri) sam sem tudi imel "lukov" vztrajnik v roki(iz turana), sem videl, da ga je praktično "izmaličilo"v zamenjali so ga s "sachovim" ter dali 2 leti garancije in avto lepo teče še danes, ko ima 100 tisoč(menjava je bila opravljena na 40 tisoč) je pa 2.0 čipan na 170 konjev.....