vsake športen filter moraš homologirat, tako je meni tude rekel gospod z lpp. jaz sem kupil športen filter in ni bilo zdraven papirjev za homologacijo in sem vzel od drugega filtra papirje.
vsakakor pa mu bo policija težila za filter. v najhujšem primeru 500evrov kazni in odvzem tablic kot so kolegu.
A spet ti pametnjakoviči, ki ne znajo odgovorit s preprostim da ali ne Po vsej verjetnosti tisti, ki je odgovoril na to, nima pojma, kaj je to zračni filter..
ma vem jaz to da se noro sliši.dobro sm prebral temo in vem neki malga o filtrih.hvalu se ne bom in zato nism omenju filtre v tej temi. ampak če včasih (iz vlade) take strelajo da ti bol slabo rato kot če bi vohu razpadajoče meso.
Jst sm dubu tuv za šp. filter od KN za bmw 316....zdej bi mogu pa "sfejkat" za stilota 1.6. Bi kr sm gor prlepu, pa če je kdo tok dobr da bi to pomagu priredit? lp
caboose je napisal/-a:jaz sem mnenja da je tole en velik "KRNEKI" filter raje porabi dnar za en poln tank
hehe...komentarji pa so Tole prodajajo v a3m-u...lepo zamuka na corolli ...no v končni fazi pa za kej več filter itaq ni...sploh pa ne na serijskih motorjih, po možnosti 1.2 itd...
Pa nebi zdej spet o tem da se ful pozna pa nevem kakšne b. še...
LP vsem skupaj!
Tok je govora o teh filtrih in to kolk je folk homologeru filtre in da majo tüv dejte potem objavt tuve na netu da bomo vsi homologeral in bo mer s tem.
Drgač pa kokr se men Zdi K&N nima filtrov testirani pri TÜV-u tko da zlo težko vrjamem da je gdo zravn 57-i kita dubu tuv čega je naj mi ga pa pokaže, zelo rd bi ga vidu!
LEp pozdrav