-=davor=- je napisal/-a:Lani marca sem jaz montiral omenjen izpuh na avto, kupil sem ga pri Rudolfu bivši A3M na dupleški v MB. Zraven izpuha sem dobil ustrezna potrdila in A-Test, z katerim sem šel na RTI in brez težav opravil Homoligacijo. Montiral mi ga je strokovnjak, ki ima licenco za izdelovanje izpuhov, tako da sem imel narejen back-cat izpuh po meri. zvok pa lahko slišite na posredovanih posnetkih.
SAVINJCAN je napisal/-a:-=davor=- je napisal/-a:Lani marca sem jaz montiral omenjen izpuh na avto, kupil sem ga pri Rudolfu bivši A3M na dupleški v MB. Zraven izpuha sem dobil ustrezna potrdila in A-Test, z katerim sem šel na RTI in brez težav opravil Homoligacijo. Montiral mi ga je strokovnjak, ki ima licenco za izdelovanje izpuhov, tako da sem imel narejen back-cat izpuh po meri. zvok pa lahko slišite na posredovanih posnetkih.
mi lahko prosim pove kdo ti je montiral zadevo?
Paris je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:-=davor=- je napisal/-a:Lani marca sem jaz montiral omenjen izpuh na avto, kupil sem ga pri Rudolfu bivši A3M na dupleški v MB. Zraven izpuha sem dobil ustrezna potrdila in A-Test, z katerim sem šel na RTI in brez težav opravil Homoligacijo. Montiral mi ga je strokovnjak, ki ima licenco za izdelovanje izpuhov, tako da sem imel narejen back-cat izpuh po meri. zvok pa lahko slišite na posredovanih posnetkih.
Hm, zadevo lahko sam montiraš če maš švasoaparat in ročno dvigalko za avto.
Tko sm jst naredu! Zdj ga bom pa dol ruknu k mi je dosadan!
-=davor=- je napisal/-a:Koliko jaz vem v Ljubljani ni možno homoligirat powerfula zaradi nekega spora med LPP in dobaviteljem teh loncev, očitno zaradi tega spora trpi trg...
SAVINJCAN je napisal/-a:-=davor=- je napisal/-a:Lani marca sem jaz montiral omenjen izpuh na avto, kupil sem ga pri Rudolfu bivši A3M na dupleški v MB. Zraven izpuha sem dobil ustrezna potrdila in A-Test, z katerim sem šel na RTI in brez težav opravil Homoligacijo. Montiral mi ga je strokovnjak, ki ima licenco za izdelovanje izpuhov, tako da sem imel narejen back-cat izpuh po meri. zvok pa lahko slišite na posredovanih posnetkih.
SAVINJCAN je napisal/-a:[
Imam ja, sam rad bi z rosfrei privaril tega pa nimam. In zakaj ti je dosadno? :P
P.S.: ful hudo stran o svojem avtu imaš, česitam
_benko_ je napisal/-a:Pozdravljeni!
Danes sem bil v Mariboru na RTI in sem vprašal kaj vse potrebujem za homologacijo športnega izpuha(powerful). Gospod tam mi je rekel da potrebujem TUV certifikat in potrdilo o strokovni montaži. Dal mi je vlogo ki jo moram izpolnit in to potrdilo o strokovni montaži ki ga izpolni pooblaščeni servis. Zdaj pa mene zanima kaj konkretno je to pooblaščeni servis ali lahko grem k mehaniku ki ima sp in mi on vgradi izpuh in on izpolni te papirje?
Hvala za odgovor!
Lp
black_clio je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sem nov na tem forumu in imam namen kupit športni lonec powerful. Avto imam cliota 1.2 prvi model in me zanima, kateri powerful izpuh naj vzamem da se bo poznalo na zvoku. Oziroma me zanima kateri od teh izpuhov na sliki je najglasnejši in najbolj primeren za motor 1.2. Rad pa bi imel nekaj ful glasnega in da se da homologirat.
http://www.asr-rudolf.si/2003/slonci.jpg
Hvala za odgovor!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost