Xman24 je napisal/-a:Me je zanimal ker sm gledu tam da bi najdu lastnika pa te nisem najdu nikjer.
Btw sem mislu da maš ti 16V pa sem videl da ni tako. Dej povej mi kok kej kuri tvoja zverinca.
CupraR je napisal/-a:Obvezno mors resetirat ECU( sam odklop minus z akumulatorja za 10min), da se ti racunalnik na novo sprogramira. -preverjena zadeva( no saj na Hondah)
Xman24 je napisal/-a:Jaz sem si pa ravno danes na svojmu Vts-u zamenjal amortizerje in vzmeti z nižjimi za 4 cm. Me prav zanima kako se bo šele zdaj držal ceste.
AIRbrush ti pa mi povej a si ti mel svojga Saxoja razstavljenga v Grosupljah al je biu to tisti drugi ko je isti.
Xman24 je napisal/-a:Alex tam sem narobe napisal.Znižal sem ga spredi za 6 cm, zadi pa za 8 cm.To pa zato ker je biu prej spredi 2 cm nižji kot zadi.Zdaj je pa tak kot more bit.Znižal sem ga z Apex sport kitom (amortizerji in fedre).Ja itaq da so mi tudi torzijo zamaknali.
Toni-saxo je napisal/-a:Elou AIRbrush !
Jst mam pa eno uprasanje zate.A je kje varianta da mi na mail posljes svoje slike SAXOTA da bi jih poslau prijateljem u Belgijo.So te opazili na eni izmed mojih slik in me zdaj sprasujejo ce jih je moznost dobit kaj vec.Zelo jih zanima tvoja predelava.
Pisem ti pa tole zato ker mislim da je fer da prvo tebe uprasam za dovolenje.
Upam da bos za stvar in mi slikce poslou
Pa se mal napis kaj si ze kej predelou ce ti ne bo tezko
By
Toni saxo
Omelo je napisal/-a:Pa kaj je z vami ljudje narobe?! Itak je že cel planet v kurcu, pol se pa še idioti najdejo ke dajejo katalizatorje stran iz avtomobilov!! In to sm zato, da mu gre avto mal hitrej![]()
![]()
![]()
Dej zamisl se mal no!
Toni-saxo je napisal/-a:Elou AIRbrush !
Jst mam pa eno uprasanje zate.A je kje varianta da mi na mail posljes svoje slike SAXOTA da bi jih poslau prijateljem u Belgijo.So te opazili na eni izmed mojih slik in me zdaj sprasujejo ce jih je moznost dobit kaj vec.Zelo jih zanima tvoja predelava.
Pisem ti pa tole zato ker mislim da je fer da prvo tebe uprasam za dovolenje.
Upam da bos za stvar in mi slikce poslou
Pa se mal napis kaj si ze kej predelou ce ti ne bo tezko
By
Toni saxo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov