Pozdravljeni,
Se že dolgo nisem javil tule pa bom mal na kratko pokazal kaj se je potem vse dogajalo.
Uglavnem po montiranju motorja plus direct port nitra je izgledalo nekako takole:
Naredil smo tudi na novo elektroniko motorja z megasquirtom plata V2.2 čip trojka morm rečt da sm vesel ker mi je z Rokom Kališnikom že v prvo ratalo vse prav zvezat in zmapirat tko da smo šli prvič na valje za 0.8 do 0.9 barov tlaka in dobili ven prvi graf:
Nato pa smo šli na prvo tekmo KING OF EUROPE kjer sem zmagal v stock street razredu s časom 12.3 več o tej dirki pa si lahko preberete tukaj:
http://www.gas-tuning.com/sl/clanki/
Ko smo probali iti pod 12 sekund mi je zlomilo polosovino ampak sem vseeno zadovoljen z rezultatom glede na to da je bilo notri še polno zvočnikov, oba sedeža, vse tapicirano in tako naprej.
Ko smo prišli domov sem avto takoj razstavil in dokupil še eno novo igračo in sicer LYSHOLM AX2300 vijačni kompresor ki je v primerjavi z 15 let starim EATONOM M90 prava žival in bo verjetno precej pripomogel k večji konjaži.
Avto se bo sedaj pripravljal za odprto klaso in je cilj da bi šel nekje za začetek visokih 10 sekund avto pa se bo naredil tudi za krožne dirke torej ne bo samo za naravnost tako da ga čaka še precej doterano podvozje in pa nekaj karbona ter olupljena notranjost...
Razvijam tudi še par dodatkov za motor in pa potrebno bo nabaviti močnejšo sklopko saj je bila ta od clutchmastersa stage 4 po eni dirki čisto uničena zaradi navora tako da bo treba iti na večlamelno.
Torej se vidimo ko bo šel 2.0 mlinček 10s če pa ima kdo kakšno vprašanje bom pa tudi še kaj odgovoril

- 1. place drag race Koper 402m
- 2. place drag race Ljubljana 201m
- IN 2007 DISQUALIFYED FROM KING OF EUROPE POLLAND BECAUSE OF TECHNICAL PROBLEMS ( Ford fiesta )
- KING OF EUROPE WINNER IN 2009. THANK YOU ALL FOR SUPPORT. WE ARE THE CHAMPIONS! ( Toyota MR2 )