shusuglao je napisal/-a:T_Rex je napisal/-a:Malce off topic. Omenjate blov off ventil. Kje bi ga lahko nabavil? In približna cena?
to tudi mene BLAZNO zanima! za R21 turbo
M3 je napisal/-a:Kako lahko pridem pri mašini 1.8T 150KM, da mi turbina glasno žvižga? kot npr. pri avtomobilih filma fast and furius ali pri drugih predelanih avtomobilih. pri dizlih se to zelo zelo lepo sliši ampak potem vse pokvari ropot diesel motorja. najlepša hvala za vse odgovore!
TechnoBoY je napisal/-a:kerga jest nucam ?
Punto_GT je napisal/-a:shusuglao je napisal/-a:T_Rex je napisal/-a:Malce off topic. Omenjate blov off ventil. Kje bi ga lahko nabavil? In približna cena?
to tudi mene BLAZNO zanima! za R21 turbo
Sej dobiš univerzalne, so dve vrsti pop off-ou za avte z debimetrom (3 "priključki") in avto brez debimetra (2 "priključka), lahko pa kupiš power pop od bonalume, ki ga lahko uporabiš tudi za avte z debimetrom, ta ima tak sistem, da ti drži minimum, ker če ti daš navaden pop off z 2 priključka na avto ki ima debimeter ti ne bo držalo minimuma, bo crknu.
Pa še to z pop off-om z 2 "priključkama" pride dosti bol močen zvok, psssst![]()
![]()
![]()
Tuki pa najdeš te ventile:
http://www.bonalume.it/
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov