Kenzooki je napisal/-a:saj sem rekel da nemorem dat gor več kot 16. S servisa so mi povedal da druge ne sedejo gor?! A to so mislli da se jih ne da montirat gor brez homologacije al kako? tega dela nisem razumel.
Še to me zanima. A z nižanjem avta.. A to v vsakem primeru izgubiš garancijo, al je kakšna pot da to obideš in ti ostane? Sem nekje bral, da če daš gor amortizerje istega proizvajalca kot jih imaš sedaj, da ti garancija ostane?
Kenzooki je napisal/-a:"Kot ste pravilno ugotovili, ima vaš model vozila pnevmatike dimenzije 185/65/15,poleg tega pa so lahko na tem vozilu tudi pnevmatike 195/65/15 in 205/55/16 (seveda s platiščem 16").Na vaše vozilo se ne more montirati 17" platišča so pa modeli pro ceed kjer je to mogoče."
Doche je napisal/-a:^^Ja kako ga ima če pa so mu na servisu rekli, da ne more montirat 17'', ker so 17 samo za Pro_Cee'dtorej ga nima, al pa se je napačno izrazil hehe.
Drugač pa se pridružujem mnenjem tistim, ki predlagajo denar najprej vložit v nižanje in potem ko se spet nabere pa večje felne. Pa pobrat napise dol itd..
Kenzooki je napisal/-a:Aha, se pravi če jaz sedaj prav razumem, je še vedno najenostavneje če grem nekam na Kio in naročim 17" gume, s tem da mi bodo oni moral dat zraven ta TUV certifikat. Zraven rečem da hočem še ena jeklena platišča s pokovi? (glede na to, da imam zdaj 15" menjam pa na 17" in ne bodo šle gume gor, rabim nova platišča) samo grdo izgleda potem :/
Al je bolje da vzamem kar ena lita platišča samo za zimo?
p.s. se opravičujem ker se je ta tema sprevrgla v tako zelo noob vprašanja, ampak to je moj prvi avto in se nebi rad zajebal + skoraj nič ne vem o avtomobilih :/
Sicer pa se vsem zahvaljujem za vse odgovore in trud
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov