in kaj ima veze kako je motor postavljen??Saj motor je isti samo drugače stoji v avtu!!Razlika je v menjalnikih motorji pa so isti!In sploh ne vem kaj se komplicira.Kupi si Golfa II G60 kjer ni nobene turbo luknje in avto brutalno vleče že iz nule,samo dobrega ne boš dobil in pa ja Golf II je avto kjer so možne vse žive predelave,malo si oglej kake nemške strani ali pa tudi kakšne hrvaške,kjer ima model od fabie RS TDI 130KM motor v dvojki ali pa lupo z dvema V5 od IV-ke...abbe je napisal/-a:od passata nebo su ker je vzdolzno postavljen.
od golfa iv bi pa slo ja.
am lahko pa obstojeci motor predelas.
sicer je strosek kar velik...
Leniwc je napisal/-a:Že že, sam js zastopm to tko kukr da lohk daš sam od golfa 2ke vrste motorjev, vr6 je pa od 3ke al kaj?
Stroški oz. vzdrževanje se z menjavo iz golf 3 v golf 2 motorja vr6 nič ne spremeni:), gume, registracija... bencin,...
Poleg tega se mi zdi da vr6 motor nima turbine ampak kompresor
Leniwc je napisal/-a:Živjo, mene pa zanima če se da na golf 2 gti dat turbino ?
zgolj iz radovednosti.. Lp
matejček91 je napisal/-a:lp sm novu na tej strani ime mi je matej sm pa iz krškiga pa me zanima ali ima kdo za prodat kakšenga golfa vr6 lahko karamboliranga zisipanga čist kupem takoj samo d je mašina vr6 lahko tudi okvara??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost