Punisher je napisal/-a:nemorem se drzati nazaj, zal...ne mi govorit da pri malih masinah pridobis z tem chipom do 15km...samo tega ne, tukaj je govora za atmosferske (saugerje) motorje...in oni ponujkajo celi spekter teh j**c ki jih navijejo...ma prosim jih lepo, vecjega peska v oci se nisem dobil...
lp, dominic...
Punisher je napisal/-a:nemorem se drzati nazaj, zal...ne mi govorit da pri malih masinah pridobis z tem chipom do 15km...samo tega ne, tukaj je govora za atmosferske (saugerje) motorje...in oni ponujkajo celi spekter teh j**c ki jih navijejo...ma prosim jih lepo, vecjega peska v oci se nisem dobil...
lp, dominic...
M4rko je napisal/-a:el diablo za postavljeno ceno 700 eur bi lahko po tvoje spravil oz. spustil na koliko?
Punisher je napisal/-a:ne me fopat z takimi, prosim vas lepo...
sauger je sauger, to da mu povecas tlak na gorivo in da dobi vec goriva, sploh ne poveca moci, avto bo vec zrl...pa se zalivalo ga bo...joj...
najboljsi v tej stroki pa ja menda poznajo zadeve...in ta je, saugerja se ne chipa, oz. dela remap ecu, dokler ne menjas vsaj nekaterih mehanskih sklopov, prvi med temi je odmicna sledijo sesalni, izpusni, obdelava glave, vecanje kompresije...bati, ojnice...posledicno vecje sobe, in vecanje tlaka...no za piko na i je tukaj se izpuh, pri katerem pa vemo da mora biti pri saugerji pravih dimenzij, ker pac rabi nek feedback...
pa nismo po zupi prisli, so ze poskusli...da me bo nekdo vlagal na taksni osnovi...lepi nategi so ze bli, nevem tocno za koga se gre, oz. kdo je chipal...ki jim je na racun felinga potiskal navor v spodnje obrate, v zgornjih pa so zgubljali na km...mel si obcutek da avto res bolj gre, in dejansko je sov...potegno ze, kaj pa pol...???km/nm sta odvisna en od drugega, sauger pa je tipicen primer tega...seveda je to predvsem odvisno od kubitaze motorja...govora pa je tukaj do 2000ccm...mogoce se malo vec...
lp, dominic...
C4V4L13R je napisal/-a:sicer je za atmosferce res malo neverjetna tolikšna pridobitev s chip tuningom, za turbake so cifre kar realne, je pa res, da nasplošno težko verjameš...
niso pa edini, ki oblublajo tako optimizacijo, torej spet po drugi strani...
http://www.digitune.at/
js se bom do poletja oz. jeseni letos še malo pozanimal glede tega...400€ res ne dam za dobre 25 konjev...za 200 se pa tud v bosno zapeljem, pa mam še mal izleta...kolko km nardim v prazno itak...
adis je napisal/-a:off:
@lancia hf: zadnje čase veliko chat-aš in nihče te ni povprašal o tem kakšen avto si kupil in zakaj, tu je govora o chip-anju
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov