Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So mar 21, 2009 7:43 pm

S-line- je napisal/-a:ce ti denar ni problem nabavi gevinde. pa bos meu gliserja :shock:
pa ce ga bos nizau vspredaj -40 vzadaj isto.
seveda tut odvisn kolk col mas gor? to sem ti napisau za 17" ,ce pa imas majn pa lahk tut
-45 vspredaj ter vzadaj

lahko imaš tudi 17 col pa -60 spredaj in kolikor ti srce poželi zadaj :P
to je čisto odvisno od ET platišča in širine platišča ter dimenzije gum.
jaz govorim za 7Jx17, ET 35, 205/40/17.

Uporabniški avatar
mare rc
Novinec

Napisal/-a mare rc So mar 21, 2009 11:28 pm

S-line- je napisal/-a:ce ti denar ni problem nabavi gevinde. pa bos meu gliserja :shock:
pa ce ga bos nizau vspredaj -40 vzadaj isto.
seveda tut odvisn kolk col mas gor? to sem ti napisau za 17" ,ce pa imas majn pa lahk tut
-45 vspredaj ter vzadaj

sej nocem met gliserja sj razlike je cca 1.5cm.v tem je fora k je spredi malo visji kot zadaj.rad pa bi d bi bil spredaj malo se nizji tako kot zadaj
M a R e

frooteg
Nov uporabnik

Kraj: Republic of Quotle

Napisal/-a frooteg To apr 14, 2009 8:34 pm

pa si ti ziher, da maš vzmeti za prav avto gor ? Da nimaš morda za kako težjo razičico avta in se ti zaradi teže motorja ne uležejo dovolj ... sam naglas razmišljam ;)

Al pa 4 žakle cementa v gepeku :P

LP M .

Bucko99
Stalni uporabnik

Kraj: Around Ljubljana

Napisal/-a Bucko99 To apr 14, 2009 8:48 pm

Da ne odpiram nove teme... koliko pa okvirno pridejo Eibach vzmeti/blažilci za Clia zadnje generacije ?? Oz. kaj bi moral zamenjati da ne bi bilo toliko nagibanja v ovinkih.. obenem pa ne bi rad da avto postane ''trd'' - je to sploh možno??, avta pa ne bi pretirano spuscal- mogoce 2-3 cm... :!: :?: Hvala!

maTTster
Nov uporabnik

Napisal/-a maTTster Če apr 16, 2009 2:25 pm

tudi jaz ne bi rad odpiral nove teme, ampak sem se malo "zagledal" v koni vzmeti za mojega audi TT roadsterja, ampak ne vem s kaksnimi amortizerji jih kombinirat - kompleti od eibach, bilstein, ... + koni vzmeti stanejo skupaj vec kot gewinde koni ali eibach, kaj sele weitec. kak bi se recimo obnesli monroe reflex?

da ne smetim po tej temi prosim, ce mi lahko kdo ki ve kaj o tem poslje ZS

hvala!

123...
Nov uporabnik

Napisal/-a 123... Če apr 16, 2009 8:29 pm

BB99 je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme... koliko pa okvirno pridejo Eibach vzmeti/blažilci za Clia zadnje generacije ?? Oz. kaj bi moral zamenjati da ne bi bilo toliko nagibanja v ovinkih.. obenem pa ne bi rad da avto postane ''trd'' - je to sploh možno??, avta pa ne bi pretirano spuscal- mogoce 2-3 cm... :!: :?: Hvala!

Vzmeti Eibach dobavlja njihov zastopnik v Sloveniji Amortizer d.o.o. uradno Renaultovi mreži v Sloveniji. Lahko jih kupiš na uradnem servisu ali direktno pri zastopniku. Pa ker imaš nov avto v garanciji je pomembno, da ti garancija ne ugasne z vgradnjo Eibachov. Torej je vsaka dilema odveč.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov