KiNOS je napisal/-a:Ko je glih tema pa povezana z Tunerc in sem bil vceraj pri njih..dogodek meseca če ne celo leta.Speljem iz Šentjerneja proti NM. Nakar opazim..za mano neke ubijalske xenonke,bel avto, spuščen,glas u iber..opazim Hondo..za njim še eno,in za njim..ne vem točno kaj me ni zanimaloPotem pa se je začelo.. jaz z bmw 525d 180km spredaj,bela honda iz Hrvaške,type R..narejena za rally,za mano..in zadaj za njim še ena honda modeli 98,99 recimo. Tako sem se pelu..da se je avto praktično vozu sam..esp,kitajc zadne gume, in zadnji pogon+automat = no go vs. omenjena honda, pa še slick gume..za 200 km..so tole pr Tunercu zrihtal u nulo..avto se pele k puška..fantje so me dohajal za šalo. pa je razlike 20km..
Dont blame, cesta ni v naselju,je v šumi
urosch je napisal/-a:KiNOS je napisal/-a:Ko je glih tema pa povezana z Tunerc in sem bil vceraj pri njih..dogodek meseca če ne celo leta.Speljem iz Šentjerneja proti NM. Nakar opazim..za mano neke ubijalske xenonke,bel avto, spuščen,glas u iber..opazim Hondo..za njim še eno,in za njim..ne vem točno kaj me ni zanimaloPotem pa se je začelo.. jaz z bmw 525d 180km spredaj,bela honda iz Hrvaške,type R..narejena za rally,za mano..in zadaj za njim še ena honda modeli 98,99 recimo. Tako sem se pelu..da se je avto praktično vozu sam..esp,kitajc zadne gume, in zadnji pogon+automat = no go vs. omenjena honda, pa še slick gume..za 200 km..so tole pr Tunercu zrihtal u nulo..avto se pele k puška..fantje so me dohajal za šalo. pa je razlike 20km..
Dont blame, cesta ni v naselju,je v šumi
Če prav razumem, ti si imel bmw, ki je avtomatik oz. ima avtomatski menjalnik in čungalunge gume gor?
Bi raje rekel, da te niso imeli šanse prehiteti, kot da so te dohajali.
Sorry za offtopic.
nevermind je napisal/-a:Integra skunk2 > http://www.youtube.com/watch?v=E9O5qIvF ... re=related
Poslušajte balzam za ušesa nad 5500 rpm in prestavljanje pri 9500 rpm...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov