lenivec je napisal/-a:pa če že kupujete EBC naročite direkt iz anglije, ker je občutno ceneje kot pri nas
tako je.sm dal za sprednje in zadnje toliko kot pri nas samo sprednje..
pinny je napisal/-a:js imam na svojem ti-đetuTarox sport japan in ploščice tarox strada in sem povsem zadovolen z njimi, ni problemov, sploh se mi pa fajn zdi da k zabremzaš naredi vruuuuuuuum
kupu sm jih pa čez mejo v italiji, pa pride komplet vseh 4 diskov z ploščicami cneje k pr nas komplet orginalni
če se ti pa zaželi orginalnih od ti-đeta pa javi se kj zmenva, prevoženih le kake 5.000km
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
pskoda je napisal/-a:Jaz ti priporočam tele, boš 1000% zadovoljen, disk je pa lahko od brembota navaden, za ostale diske, če so kompaktibilni z temi ploščicami pa ne vem. Ta komplet ima foter na bravotu mjet 150hp in je bolj zadovoljen kot z originalnimi
_B3yBo_ je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Jaz ti priporočam tele, boš 1000% zadovoljen, disk je pa lahko od brembota navaden, za ostale diske, če so kompaktibilni z temi ploščicami pa ne vem. Ta komplet ima foter na bravotu mjet 150hp in je bolj zadovoljen kot z originalnimi
tele ploscice so navadne in niso nic sportne 'dirkalne' . pomeni navadne fdb-jke ki se vgrajujejo vsaj seriski avto
jaz imam od nacjonala diske dirkalne (navrtani, narezani (pbd)), ploscice od ferodota dirkalne ( fcp ) . olje od cempijona 5.1 in pa lajtunge pletene. Razlika je ocitna! bravo ima isti zavorni sistem kot moj seicento v osnovi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov