Pozdravljeni,
Sem iz LJ in sem riskiral ter cipal svoj avto pri tej firmi.Imam Passata 2.0 Tdi letnik 2008.
Prvic sem sel v crnuce k "priznanemu tunerju",vsi ga poznate ,da ne bi delal reklame,pa so mi dali tako noro ceno da se mi je kar zavrtelo(800Eur + ddv).
Potem pa sem iskal na netu ter nasel dve firmi v Slo. ki so ugodne ena je v prekmurju druga pa ze omenjena chip-tuning.name,ki je v Smarju pri Jelsah.
Za tuning sem se dogovoril ter ga tudi pri njih opravil,to je bilo v zacetku decembra.
Z tuningom sem zaenkrat zadovoljen,pospeški so sedaj dosti boljsi,poraba je nakaj manjsa,tuning je trajal kaksni 2 uri.Cena je bila 250 Eur z DDV.
Kolikor sem jaz razumel ta tuning, so mi prebrali original software iz avta ter ga poslali po mailu v Italijo na predelavo.
Avto imam se pod garancijo,tako da so mi na zadnjem servisu posodobili software in mi iznicili tuning,moral sem nazaj k tunerju, da so mi se enkrat prebrali software in ga poslali v italijo na predelavo,pri tunerju so mi razlozili da ne smejo naloziti moj stari software ter da je bolj varno, da novega se enkrat predelajo(ta postopek je bil zastonj).
To so moje iskusnje z njimi.
To je kar vam vem povedati!