Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Sr sep 09, 2009 2:12 pm

mogoče pa lahko kaj Dr. Izpuh pomaga..

Uporabniški avatar
pivo
Nov uporabnik

Napisal/-a pivo Po sep 14, 2009 2:05 pm

Skyline87 je napisal/-a:Kak ti bo zrihtal nekdo papirje, če je lonec home made? Lahko daš papirje od kerega drugega lonca pa sam si zavariš magari gor številko, ampak komplikacije so že to, da sploh moreš kaj takega delat, a razumeš?

ne pretiravej...

noben ne govori o home made loncu, moj je Fabi power in ga lahko samo pohvalim.
a problem je zavarit številko na lonc? 15 min dela...
bodi dovolj, glavno da ti je tvoj lonc ušeč, da ne bomo preveč OT :roll:

Uporabniški avatar
Čuri
Nov uporabnik

Kraj: okolica Novega mesta

Napisal/-a Čuri Pe okt 23, 2009 3:57 pm

Mene pa zanima kakšni so kaj izpušni sistemi CSC, če se ga splača kupit. En frend ga ma na Saxo-ju 1.6 16V in ima lep glas. Ima samo zadnji lonec. Jaz pa razmišlam o nakupu kolektorejv in lonca. Imam pa Peugeot 307 2.0 16V. Zanima me če se pridobi kaj na moči. Sedaj ima avto 100kW/134KM. Hvala za nasvete.
Bad Ass Boys Ride Bad Ass Toys!!

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Pe okt 23, 2009 7:13 pm

Čuri je napisal/-a:Mene pa zanima kakšni so kaj izpušni sistemi CSC, če se ga splača kupit. En frend ga ma na Saxo-ju 1.6 16V in ima lep glas. Ima samo zadnji lonec. Jaz pa razmišlam o nakupu kolektorejv in lonca. Imam pa Peugeot 307 2.0 16V. Zanima me če se pridobi kaj na moči. Sedaj ima avto 100kW/134KM. Hvala za nasvete.

js ga mam tud na saxo-ju 1.6 (samo zadnji lonec) in sm zelo zadovoljen z njim,ker ni preveč glasen tako pri nizkih obratih kot pri visokih ;) ...zamenjal sem pa tudi koletkorje(niso CSC) in sm pridobil cca- 7hp ..tko da pomoje kj več kot cca.10hp nemorš pričakovat,ker potem to potegne se par stvari zravn da je popolnoma izkorisceno ;) ...

lp

Uporabniški avatar
Čuri
Nov uporabnik

Kraj: okolica Novega mesta

Napisal/-a Čuri Po okt 26, 2009 3:51 pm

RejmiK je napisal/-a:
Čuri je napisal/-a:Mene pa zanima kakšni so kaj izpušni sistemi CSC, če se ga splača kupit. En frend ga ma na Saxo-ju 1.6 16V in ima lep glas. Ima samo zadnji lonec. Jaz pa razmišlam o nakupu kolektorejv in lonca. Imam pa Peugeot 307 2.0 16V. Zanima me če se pridobi kaj na moči. Sedaj ima avto 100kW/134KM. Hvala za nasvete.

js ga mam tud na saxo-ju 1.6 (samo zadnji lonec) in sm zelo zadovoljen z njim,ker ni preveč glasen tako pri nizkih obratih kot pri visokih ;) ...zamenjal sem pa tudi koletkorje(niso CSC) in sm pridobil cca- 7hp ..tko da pomoje kj več kot cca.10hp nemorš pričakovat,ker potem to potegne se par stvari zravn da je popolnoma izkorisceno ;) ...

lp

sej ma res dobr zvok :) k nekateri preveč vpijejo pa mi ni ušeč :? sej jst sm mislu pr techno racingu uzet pa sm zvedu da nima kolektorjeu za ta model :( tko da bom vrjetn sm zadnji lonec...sej men se gre bol za zvok k pa za moč :D
Bad Ass Boys Ride Bad Ass Toys!!
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov