čare je napisal/-a:Sej 225€ bi jim pa še jaz dal ampak za eno staro mareo imajo na ceniku 750€,sev pravi polvica 375€ kar je pa preveč,bi pa men tale €ko tuning pomoje prišel prav,ker ko sem jo hotel čipat mi je tresel vztrajnik pri tem bi pa pomoje prišel skoz brez tresenja.
~toMmy~ je napisal/-a:P.S.: Zanimivo, da ima avto, ki naj bi mel tovarniško 210Nm navora, dejansko 240! Se pravi cca. 5 konjev več od obljubenega...
CarInvent je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:P.S.: Zanimivo, da ima avto, ki naj bi mel tovarniško 210Nm navora, dejansko 240! Se pravi cca. 5 konjev več od obljubenega...
pokažeš meritev ?
abbe je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:P.S.: Zanimivo, da ima avto, ki naj bi mel tovarniško 210Nm navora, dejansko 240! Se pravi cca. 5 konjev več od obljubenega...
kaj ma navor s konji?drgac pa ta eko tuning je kr neki no.
pr skn-ju mi je zanimaiva una varianta cip tuning 75.kao do 3/4 gasa je na eko varianti na pouhn gas pa na power varianti..
abbe je napisal/-a:kar se navora tice se ga da tut z vag-com programom merit,kok je natancen pa nevem.
@ tommy nevem zakaj napadas uporabnika carInvent sj ni nc proti skn-ju napisal.le hotu je vidt graf ce ma golf res ze serisko vec navora kot je napisano v tehnicnih podatkih.
abbe je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:P.S.: Zanimivo, da ima avto, ki naj bi mel tovarniško 210Nm navora, dejansko 240! Se pravi cca. 5 konjev več od obljubenega...
kaj ma navor s konji?drgac pa ta eko tuning je kr neki no.
pr skn-ju mi je zanimaiva una varianta cip tuning 75.kao do 3/4 gasa je na eko varianti na pouhn gas pa na power varianti..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov