erc je napisal/-a:TH Performance je napisal/-a:I BTW, ako se pitas tko sam ja, ja sam onaj koji je Cicerov Seat Leon i Beetle od Zdenka Robide popravljao nakon RSR-a (nakon sto je eksplodirao motor od R32 u beetlu i nakon sto Leon nije mogao raditi kako treba). Ti auti voze i dan danas.
Mozes pogledati o ovdje, ja imam stranke koje nije strah niti sramota staviti svoje aute na net.
da se še jaz malo vmešam v tale preucavanja. Ne zdi se mi prav, da se tule javno prepucava in blati doloèene ljudi-tunerje. Sam osebno ne poznam RSRa, vem pa, po tem ko sem osebno na lastne oèi videl nekaj njegovih izdelkov (kar se tièe elektronike), da èlovek ve kaj dela in ne zdi se mi prav, da se ga tule nabija na zid. Sicer je bil pa prvi v SLO, ki se je zacel ukvarjati z tem poslom, zato vsa èast mu.
Tebi TH performance pa povem, da tega beetla od robide, ki ga tako opevaš je naredil sam Matjaž Ogrinc RSR in to 4.Julija 2009 in avto je vozil kompletni vikend dokler ga èlovek, ki ga je rental ni razbil v prerivanju z hèerjo Braneta Senice.
Èe pa že omenjaš Seat leona, sipa poglej tele slikce... pa brez zamere. kreganja ne vodijo nikamor!
http://i332.photobucket.com/albums/m337 ... ija372.jpg
http://i332.photobucket.com/albums/m337 ... ija418.jpg
Erc
znam ja da je Matjaz dobar tuner i u to nitko ne sumnja. Ali omalovazavanje proizvoda necu dopustiti nikome.
Ovaj topic je predstavljanje motorne elektronike, a ne pljuvanje motorne elektronike. I Matjaz ne treba advokata, mislim da je sam dovoljno sposoban da se obrani, ukoliko mu je to uopce potrebno.
To kaj je auto bio kod tebe, ne znaci mi bas nista. Nista nije radjeno od nule, sve je to nasllijeðeno od mene i SKN Slovenija. A Robida je takav...ko pèelica, leti sa cvijeta na cvijet

I da ne bi bilo zabune, meni nikad nije krepao

Ili se držite teme i komentirajte ju kako treba, a ove posprdne komentare možete saèuvati za sebe, jer toliko prièa i primjera o vama znam da bi mogao knjigu napisati, samo sto se tice autiju iz hrvatske (da ne spominjem slovenske).
Zato jos jednom, drzimo se teme
Lijepi pozdrav Erc
P.S.
Sto se tice Leona, u njemu je motor i elektronika iz Beetla. A u zutom Beetlu je obican motor 1.8T. To je Robida prebacio iz Beetla kad ga je prodao. Tako da ne brkas vremenske dogadjaje. Prvo je u beetlu bio R32, koji je trajao 4 kruga nakon tuninga. Onda je stavljen 1.8T probusen na 2.0. To sam ja ugradio Autronic i tunirao. Onda je Robida kupio Leona, i to prebacio u Leona. Onda se posvadio samnom jer mu nisam htio doci u Ljubljanu tunirati auto u petak, a dva dana prije je bio u Zagrebu i auto mu je slozen na 543ks (maha dyno, poslati cu tu i ispis u ponedjeljak). On je sam na svoju ruku stavio odmicne od 1.8 atmosferca, i ocekivao je da cu mu ja u petak to "nabrzaka" sloziti. Ja sam imao streetrace i nije mi padalo na pamet slagati mu auto, koji je neregistriran, koji ima druge bregaste, negdje po nekakvoj cest u brdima?! Pa smo se rastali

Dalje mu je tunirao SKN Slo i Matej, koliko je mogao. Sto se dalje s tim autom dogadjalo...I really don't give a shit.
Tako, da razjasnimo sto je gdje i kako je bilo.