Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Kateri ?

SKN
32
38%
Chiptuning Črnuče
11
13%
RSR Črnuče
42
49%

Skupaj glasov : 85

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron Pe dec 25, 2009 9:51 pm

hemingway je napisal/-a:A nardimo en tekmovanje enkat :D 1.0 motor buget 2000€ pravila tuninga po NA...

Kul. Ampak jaz sem bolj za tuuurrrbooo ...

p.s., joni, točno vem kaj pišem, in se tudi spoznam na to. vendar pa , glede na to, da se enim niti tolk' ne spoznajo, da bi se jim sanjalo za kaj se gre in z čim imajo opravka v energiji materije, bom v naslednjič raje tiho o teh zadevah, ker očitno ...

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway Pe dec 25, 2009 9:56 pm

Osnova tunerja je NA...
- 1. place drag race Koper 402m
- 2. place drag race Ljubljana 201m
- IN 2007 DISQUALIFYED FROM KING OF EUROPE POLLAND BECAUSE OF TECHNICAL PROBLEMS ( Ford fiesta )
- KING OF EUROPE WINNER IN 2009. THANK YOU ALL FOR SUPPORT. WE ARE THE CHAMPIONS! ( Toyota MR2 )

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe dec 25, 2009 10:02 pm

hemingway je napisal/-a:A nardimo en tekmovanje enkat :D 1.0 motor buget 2000€ pravila tuninga po NA...

Top Gear challenge :mrgreen:

dobovsek
Nov uporabnik

Napisal/-a dobovsek Pe dec 25, 2009 10:02 pm

kopron je napisal/-a:Jaz bi pa reku : Kopron,Tunerc,ProTuning,RSR,Edo,Mike,Brane-P., pa še kaj bi se našlo, ja, ker verjetno še koga (dobrega) ne poznam...

Lp + #

Jah prej bi zinu....
se mi zdi da vem kdo si...vsaj če si oz si bil lastnik te zadeve, ki jo imaš na sliki?
Je bla včasih na havbi ALU folija?
lp

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron Pe dec 25, 2009 10:08 pm

dobovsek je napisal/-a:
kopron je napisal/-a:Jaz bi pa reku : Kopron,Tunerc,ProTuning,RSR,Edo,Mike,Brane-P., pa še kaj bi se našlo, ja, ker verjetno še koga (dobrega) ne poznam...

Lp + #

Jah prej bi zinu....
se mi zdi da vem kdo si...vsaj če si oz si bil lastnik te zadeve, ki jo imaš na sliki?
Je bla včasih na havbi ALU folija?
lp

Jop . Je bla, ja, enih 5 let nazaj .

Ejjj, Ernest, eh, heh, sorryyyyy, tebe sem pa čiiist' pozabu na seznam dat'. Namreč, ne zdiš se mi tolk' slab, in tud neki res zanimivih projektov maš že za sabo . A te dam pol gor, al' ne ?

Am, ja, je pa res, da je osnova tunerja še zmer NA , ... ampak men' se po teh letih res ne da več ubadat z zaugerji , ker preprosto ni dovolj zanimivo, pa še preveč dela zahteva . Sploh pa sem v to prepričan zadnja leta, ... žal + na srečo.
Približn' tko kot je reku un naš kolega, ko si njegovo knjigo bral in sem jo jaz tud': Korki Bel - Maximum Boost ( "... and torque is what makes fun." )

Lp.

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway Pe dec 25, 2009 10:28 pm

Eh meni je vseeno za enkat sem itak še underground :) Za kompresorje se pa itak ve kdo je bil prvi pri nas :D drugače pa vemo da je tuning šport in da se tega učiš dolgo časa. Najbolši engine builderji majo ponavad čez 50 let pa trebuh pa brke... jaz se nimam za najbolšega.
- IN 2007 DISQUALIFYED FROM KING OF EUROPE POLLAND BECAUSE OF TECHNICAL PROBLEMS ( Ford fiesta )
- KING OF EUROPE WINNER IN 2009. THANK YOU ALL FOR SUPPORT. WE ARE THE CHAMPIONS! ( Toyota MR2 )

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Pe dec 25, 2009 10:33 pm

hemingway je napisal/-a:Eh meni je vseeno za enkat sem itak še underground :) Za kompresorje se pa itak ve kdo je bil prvi pri nas :D drugače pa vemo da je tuning šport in da se tega učiš dolgo časa. Najbolši engine builderji majo ponavad čez 50 let pa trebuh pa brke... jaz se nimam za najbolšega.

ker nimas trebuha in brkov?? :))))

Drugace nobody's perfect... ;) pa ne se kregat se za praznike no :)

LP
Slika

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway Pe dec 25, 2009 10:45 pm

Sj se ne jaz koprona pa te vse spoštujem tukaj. Debu sm pa že sam še brke čakam :D

Uporabniški avatar
bostjanITR
Nov uporabnik

Kraj: Valhalla

Napisal/-a bostjanITR So dec 26, 2009 2:44 am

hemingway je napisal/-a:Sj se ne jaz koprona pa te vse spoštujem tukaj. Debu sm pa že sam še brke čakam :D

:lol: :lol:
ITR ~241 NA hp built/tuned by TUNERC-sold in Austria
Civic EG6 195 NA hp tuned by TUNERC-sold
what next?

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 So dec 26, 2009 10:16 am

Za italjane je tud Senica ok.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra So dec 26, 2009 10:37 am

In kaj naj bi bil "najboljsi tuner" :) ?

Tuning je stvar potreb oz. zelja - tule je prevec faktorjev, da bi lahko vse pospravil v en predal.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So dec 26, 2009 10:39 am

najboljšega dejansko v Slo ni :lol: vsak ima par sestavljenih avtov in to je to
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

urosch
Nov uporabnik

Napisal/-a urosch So dec 26, 2009 11:26 am

Ne pozabi, da se gre za tvoj avto, tvoj denar, tako da pojdi do vsazga in vprašaj vse kar te zanima. Potem pa pojdi tistmu, ki te je prepričal.

Uporabniški avatar
pocesnkII
Stalni uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a pocesnkII So dec 26, 2009 12:48 pm

jaz bi sam to dodal sam sem ga osebno cipal pri chiptuningu v črnučah to pa zato ker erc -->tunerc nima valjev za 4x4 pogon, drugace bi sev k njemu.
Diagnostika in servis osebnih ter tovornih vozil ->PM

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So dec 26, 2009 1:23 pm

Pri slovenskih "Toonerjih" je izbira zelo odvisna od tega kaj voziš in kaj bi rad mel od tega. Čipat enga tdi-ja znajo vsi, eni mal boljs, enim las slabš ampak na konc vse v mejah tolerance da je tkorekoč vseen kam greš (govorim o tuning firmah, ne o posameznikih ki se delajo da veliko vejo). Ker se nočem zapletat več v tele "kdo ma daljši OBD-II kabel debate" pa bom dal samo primer zakaj mislim da je odvisn od tega kaj voziš.

Če bi mel Hondo bi šu k Erc-u.
Če bi mel Audija bi šu k SKN-u.
Če bi mel JTD-ja bi šu k RSR-u.
Če bi hotu da mi nekdo evota mapira bi šu k Mažiju.
Če bi mel pa šlepar bi pa reku ko vas j**e in bi zapel prikolco in šu v amsterdam...

Suma sumarum: "Kdo je boljši" napisat na forum je isto kt scat proti vetru... Dobiš neki nazaj, sam še zmer nisi zihr kaj točn pomen...
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 So dec 26, 2009 1:57 pm

LoCo je napisal/-a:Pri slovenskih "Toonerjih" je izbira zelo odvisna od tega kaj voziš in kaj bi rad mel od tega. Čipat enga tdi-ja znajo vsi, eni mal boljs, enim las slabš ampak na konc vse v mejah tolerance da je tkorekoč vseen kam greš (govorim o tuning firmah, ne o posameznikih ki se delajo da veliko vejo). Ker se nočem zapletat več v tele "kdo ma daljši OBD-II kabel debate" pa bom dal samo primer zakaj mislim da je odvisn od tega kaj voziš.

Če bi mel Hondo bi šu k Erc-u.
Če bi mel Audija bi šu k SKN-u.
Če bi mel JTD-ja bi šu k RSR-u.
Če bi hotu da mi nekdo evota mapira bi šu k Mažiju.
Če bi mel pa šlepar bi pa reku ko vas j**e in bi zapel prikolco in šu v amsterdam...

Suma sumarum: "Kdo je boljši" napisat na forum je isto kt scat proti vetru... Dobiš neki nazaj, sam še zmer nisi zihr kaj točn pomen...

Da te popravim:

TDI - RSR
JTD - Senica

Toonerji - Loony Toonerji :lol: :lol: :lol:
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager So dec 26, 2009 3:20 pm

Pri SKN ne znajo čipat JTD motorjev v kar sem se tudi jaz osebno prepričal. Kolikor imam jaz izkušenj in moji prijatelji je Senica kar dober.
L.P.
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

mondy
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a mondy So dec 26, 2009 3:57 pm

urosch je napisal/-a:Ne pozabi, da se gre za tvoj avto, tvoj denar, tako da pojdi do vsazga in vprašaj vse kar te zanima. Potem pa pojdi tistmu, ki te je prepričal.

Potem je lahko samo še problem, če kdo prepričuje bolš kot dela. :lol:

mondy
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a mondy So dec 26, 2009 4:00 pm

Pomoje bi za 2000€ dobil že en dovolj močen 1000cc motor od motocikla. Tuning bi bil že narejen. :D

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Napisal/-a kopron So dec 26, 2009 5:29 pm

alanq4 je napisal/-a:Za italjane je tud Senica ok.

Ja, saj sem ga hotel zraven pripisat, ker mi je že marsikaj pomagal , ... ampak včasih ga "prepoceni" projekti preprosto ne "ganejo", ...

Aja, AlanQ4, ... saj pol sem vidu , kaj si mislu , ... sorry , ja, to je res .

Loco, ... hehe, dobr' si tist' napisu, heh : - )

lp + #
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost