alanq4 je napisal/-a:Khm, prodal si mi turbinoPa še ta je šla od mene naprej in mi je bilo rečeno da je slaba.
Pro_Tuning je napisal/-a:Saj res, dobil si se eno turbino. Za projekt Alfe 33 turbo, ce se prav spomnim. Ki pa ni zazivel do konca. Upam, da kdaj zalaufa s turbino.
dominic je napisal/-a:ok, se posipam z pepelom, nebom vec nic vec napisal...
skoda besed...
p.s. en menjalnk je ze sov...
Pro_Tuning je napisal/-a:Kolikor se spomnim (4 leta nazaj) je od Saaba ali Volvota 2.0 turbo. Mitsubishi TD04.
Pred kratkim je Bostjan zamenjal lezaje na podobni turbini in je spet kot nova. Isto je naredil s turbino, ki je sedaj na Saxotu. Komplet lezajev je okoli 50 EUR. Tako se da obnovit prakticno vsako rabljeno turbino.
el_diablo je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:ko vsaj nebi bile oznake turbine pobrusene da bi novo narocil ker je ravno vse za njo prilagojeno
zakaj so pa oznake dol brusli?
Pro_Tuning je napisal/-a:Na turbini bi morala bit ploscica z oznakami, tako kot na vseh Volvo turbinah.
Kjer je Volvo koda turbine
To je TD04. 12T ali pa 13G, ne spomnim se vec. Kar za menjavo lezajev ni bistveno.
Dovolj je da poisces TD04 repair kit. Tega je polno recimo na ebayu.
hemingway je napisal/-a:Mene tud zlo mot to da ima na svoji strani kr sliko avta katerega sem bil jaz lastnik in na katerem mi je on le zmapiral MS1 katerega sem celo sam zvezal se pravi poskrbel za inštalacijo prodal pa mi je kompresor ter injektorje piše pa k da mi je on sestavil fiesto. Mislm da je to ful žaljivo in nespoštljivo od nekoga ki se s tem ukvarja profesionalno. To je potem kot da bi ERC pisal da mi je naredil MR2 ker sem bil pri njemu na valjih!!!! In kaj nej zdej nardim ker folk sprašuje če nism jz delu sam avspuhov pa sistema za kompresor pa podaljška za os.... ???? Mislm brez besed sm ker bi bilo lepo da bi imel napisan kaj je on dejansko naredil bi mu pustil da ima sliko mojga avta pa vse ne pa tako zavajajoče kot da se je vse delalo pri njemu HALO!
http://www.shrani.si/f/47/e3/r4gXFk7/neimenovana.jpg
_KL3_ je napisal/-a:Žalostno... Kakor vem reklamiranje ni dovoljeno na forumih a ne? Ni blo reklamiranje dokler pro-tuning ni postalo podjetje, zdej ko je podjetje je pa to kršitev pravil. Na tem mestu mislm da bi morali admini opravit svoj del ''dolžnosti'', nočm nobenemu v skledo pljuvat sam če so pravila so za vse pa nima veze kdo si, edino če bodo spet dvojna pravila prišla v akcijoVsi pa vemo da se nobeno podjetje ne brani poceni oz. zastonj reklame, nism nikjer zasledil da bi RSR al pa Erc delala na ta princip reklamo, vrjetno zato ker vejo da so zadovolne stranke najbolša reklama... hm, mitja ti jih mogoče primankuje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov